Elins Naglar: 2012-09-16

onsdag 19 september 2012

Tribal naglar

Som ni kanske har fattat blev mina naglar inte så bra igår, skicka ändå in det till OPI's tävling bara för att skicka in något. Tror inte jag kommer komma på något bättre. Men i alla fall jag tog bild på dom sedan tog jag av nagellacket igen. Och då var klockan runt 11 så jag kom fram till att jag hade inte tid att göra något avancerat så jag bara måla naglarna vita och lite abstrakta streck på.

När jag sedan kom hem idag tog jag av det också och efter att kollat lite bilder på internet kom jag fram till att jag vill göra ett slags tribal naglar. Ganska nöjd faktiskt med dom, eller i alla fall vänster hand.. högra.. nee inte så nöjd. Måste öva mer att måla med vänster hand!

Men detta är mitt resultat i alla fall :)

Nagellacken jag använt är 
Claudia - White Tip
China Glaze - Señorita Bonita, Kinectic Candy
Depend - vet ej numret men svart (haha)
Bas lack - Isadora Second Nail.
Topp lack - OPI Top coat

Som ni kanske ser på bilden har jag brutit min pekfinger nagel. Jag får panik, jag bara bryter och bryter min naglar hela tiden. Jag vill ha långa naglar! Har läst någonstans om typ några vitaminer eller något som ska hjälpa naglarna att bli starkare. Tar nog ett tag men det är ju värt ett försök eller hur? Ska i alla fall kolla upp det! 

tisdag 18 september 2012

Nagellacks inköp

Åkte inom Åhléns på vägen hem idag för att fynda Isadora wondernail, men så klart hitta jag inte den nya kollektion. Fast den fanns säkert där men jag gjorde kanske en Elin letning som min familj kallar det. Haha!
Men jag såg även att dom hade lite rabatt på OPIs nagellack så jag kolla lite där och hittade ett brunt. Jag har letat efter fin brun och ångrar att jag inte beställde China Glaze - Foie Gras för den var verkligen fin. Men denna också fin och passar super med den designen jag tänkt göra idag, kan berätta att jag kommit fram vad jag ska måla till OPI tävlingen och om det blir bra kommer det nog upp här senare idag.

OPI - You Don't Know Jacques

Har fått massa kommentarer på mina naglar idag. Kanske får skaffa några "visitkort" eller något som man kan dra upp varje gång någon frågar om eller kommenterar min naglar. Måste ju göra lite reklam för bloggen :) Jag får tänka på det, kan i alla fall göra några kanske? 

måndag 17 september 2012

Nagellacks erbjudande/tävlingar

Tänkte jag kunde tipsa om lite saker som har med nagellack att göra.På Åhlens har dom just nu ett erbjudande med köp 3 betala för 2 på Isadora Wonder Nail. Jag vet inte om det gäller alla men det är ju värt att kolla in. Får se om jag hinner in där imorgon efter skolan. Skulle gärna vilja få tag i några lack från deras Jewels of the orient kollektion.


Depends facebook sida ger just nu ut hela deras höstkollektion, det kan man ju inte tacka nej till precis. Tävlingen går bara ut på att man ska gilla deras sida och en viss bild. Så det är inte så svårt precis. Men skynda er, tävlingen tar slut på onsdag.
Sedan har OPI's Facebook sida också en tävling. Men denna är inte lika enkel som Depends utan här ska du matcha dina naglar med något. Som kanske väska, kläder.. ja vad du vill. Kravet är dock att du ska använda dig av en OPI nagellack. In denna tävlingen kan du vinna lite mini lack och även bas&top coat och jag kan intyga att dom är bra då jag har båda. Och det är ändå ganska lätt att vinna, dom brukar ge ut många priser. Jag har varit med i deras tävlingar två gånger och fått pris varje gång.


Hoppas jag kunde hjälpa lite med detta inlägget och jag önskar er lycka till om ni deltar i någon av tävlingarna. Jag håller fortfarande på att komma på vad jag ska matcha mina naglar med till OPI's tävling. Ville göra någon Converse design men såg att någon redan gjort det, och jag vill ju göra något eget. :)

söndag 16 september 2012

Färgglad randiga Naglar

Sitter är och kollar på tv samtidigt som jag målar naglarna, inte det bästa kanske... Det tar lite längre tid än vanligt och man är inte lika koncentrerad på vad man gör. Men när jag nu satt här med flagnade nagellack så känner jag att jag måste måla dom även om det är många bra tv program just då.  Så det får alltså bli som det blir. :)

Idag körde jag på något väldigt färgglatt. Hösten är här, men jag känner mig fortfarande lite sommrig. haha! Om man nu vill använda sig av många olika färger så är randigt super!

Så här blev mina -Ränderna är inte dom rakaste men som jag sa, man är inte lika koncentrerade när man kollar tv. Jag ber om ursäkt för hur den blå gröna färgen blev på bilden, men shimmer lack är svåra att fånga på bild.

För att göra denna designen har jag använt mig av en pensel, den tunnaste och längsta jag har. 

Nagellacken jag har använt mig av är 

Baslack - 
Isadora Second Nail
Färger - 
Essie - Splash of Grenadine 
China Glaze - Sunshine pop
Claudia - White Tip, Like a dream och Minty fresh