Elins Naglar: 2012-09-02

lördag 8 september 2012

Rosa randiga naglar

Ny design som jag gjort idag. Är bortrest över helgen och tog med lite rosa nagellack så jag gjorde vet jag kunde med dom få nagellacken jag hade med mig. Kanske inte den finaste designen men enkel.Bilderna är inte dom bästa men dom får väl vara här ändå. 

fredag 7 september 2012

Oh crap.

Bröt precis en av mina längsta naglar, ni fattar inte hur arg jag är just nu. Jag måste ju fila ner den sjukt mycket nu får att dom jämna

onsdag 5 september 2012

Ikat naglar

Precis målat mina naglar och idag blev det en Ikat design. Personligen tycker jag det blev ganska bra, jag är aldrig helt nöjd. Men det är nog så bra det kan bli just nu. Jag tycker att denna designen är bra för nybörjare för att man kan göra det slarvigt och om man gör något litet fel syns det inte lika mycket som andra designer. Men det var i alla fall väldigt lätt att göra. Tutorial kan ges om ni önskar :)


Hoppas bilderna är bra, ändra lite kamera inställningar för att försöka få så bra bilder så möjligt. Nu ska jag i alla fall städa undan lite nagellack. Har nog hälften av alla mina på mitt skrivbord i stället för i byrån där dom ska vara. 

tisdag 4 september 2012

Isadora - Jewels of the Orient

Isadora släpper sin nya Trend Nails Höst/Vinter kollektion nu denna veckan. Kollektionen går under namnet "Jewels of the Orient" och lite indiskt inspirerad skulle jag nog kalla den. Det finns många fina färger som jag inte skulle ha något emot att äga. Blir nog att köpa hem någon :) Men här är bilderna på hela kollektionen.

Mina egna favoriter är Nr. 733, 743, 745, 746, 747 och 748.. vilket är hälften av alla. haha. Men jag vill ha alla! :) Nr 637 Night Flight
Nr 720 Beetle Green
Nr 733 Paradise Green
Nr 740 Dynasty
Nr 741 Black Amethyst
Nr 742 Sultan Palace
Nr 743 Orient Express
 Nr 744 Ancient Ruby
Nr 745 Persian Princess
Nr 746 Silk Road
Nr 747 Oasis
Nr 748 Peacock


måndag 3 september 2012

Fiskbensfläta naglar

Har idag försökt mig på att göra en så kallad fish braid manicure. Bestämde mig för att göra en nagel och sedan gjorde jag glitter gradient på resten.

Nu vet jag inte hur många gånger jag har gjort om min fish braid manicure för att jag blev aldrig nöjd, men sen orkade jag inte mer så det blev som det blev.

Nu blev inte bilderna så bra eftersom det är nästan omöjlig att få en bra bild när man har glitter med.

Nagellacken jag använt är

Bas lack - Isadora 606 Second Nail
Bas färgen är H&M Liberty Girl
Gröna/blåa är Depend nr. 054 (tror jag i alla fall, sista siffran är utsuddad.)
Silvriga är Isadora 651 Silver Sparkles
Glitter är Claudia 158 Sparkling Silver
Top lack är OPI Top Coat

Tycker det var en fin design och ska nog öva lite på fish braid manicuren, kanske kan hitta någon testperson. Brukar alltid finnas folk som vill ställa upp för det.

3 nagellack rikare.

Fick ett paket med posten idag från IsaDora, paket innehöll 3 stycken "Graffiti nails". Dessa vann jag i deras #wonderfulwednesday tävling som dom har varje onsdag på sin twitter - @isadoraglobal. 
Just nu är inte sådana här graffiti eller crackled nagellack så stort som det var för ett tag sen. Jag var själv stort fan av dessa innan och hade på mig det varje dag. Nu använder jag inte det lika ofta längre men jag tycker ändå det är smart sak. Speciellt för mig som inte gillar att gå med omålade naglar eller en färgade. Om man har bråttom är det bara att ta på det så får man "coola" naglar. Sedan behöver man inte ha det på hela nageln utan man kan göra fina designer med det också. Tänkte jag skulle lägga up bild senare på lite olika designer som jag gjort och jag hittat på internet med sådan nagellack och visa hur användbara dom är. Men det blir lite senare, ska bara göra lite läxor först. 

söndag 2 september 2012

color and glitter.

Mina naglar som jag målade igår, består av många olika färger och glitter. Hade inte så mycket tid att måla dom så jag gjort något snabbt och enkelt. Mina naglar är väldigt korta just nu för jag bryter dom alla en efter en eftersom jag inte använt Isadora's Second Nail på ett tag nu.

Nagellack som jag använt till denna designen är 

OPI Natural nail base coat
Claudia White tip
Claudia Ocean deep
Claudia Lilac Pink
Depend nr. 003
Claudia Sparkling Silver
OPI Into the night
OPI top coat