Elins Naglar: 2013-03-17

fredag 22 mars 2013

Golden arrow - Guldiga Pil Naglar

Här kommer en lätt design, som jag gjort bara för att jag stukat handen och ville ha något som jag ändå kunde göra med en och en halv hand. Då blev det så här, och när ni kollar på bilderna kommer ni kanske tänka att jag är inte riktigt klok, till och med kanske tappat mitt färgsinne eller något. Men detta kommer jag ta upp i längre fram i inlägget. 


Först ber jag ursäkt om dåliga bilder på naglarna, inte så lätt att ta bra bilder när jag knappt kan böja handleden, haha.

Men den här designen gjorde jag genom att först måla alla naglar förutom ring- och lillfingret i vinrött. Guld på ringfingret för en accent nail. Sedan börja jag med att göra lilla triangeln längst ner och gjorde sedan små prickar över den för att veta var mina pilar skulle mötas. Pekfingret blev inte så himla bra med så får det vara. 

Jag tänker typ på Iron Man när jag ser dom, kanske bara jag? Och jag har aldrig sett filmen om han!Lillfingret har jag då gjort med en blå gradient, och nu undrar nog alla av er varför? Det ska jag svara på nu. Det finns en organisation som heter 'Mean Stinks', dom vill minska tjej-mot-tjej mobbingen. Då har dom en liten challenge som dom kallar Blue Pinky Challenge. Alltså att man ska måla sina lillfingrar blåa. Detta ska då representera att man gör en blue pinky swear över att man ska stå upp för mobbing och vad dem kallar 'gang up for good'. Tyckte detta var en bra ide och jag var genast på, tycker ni andra också ska hänga med. Mobbing är ett stort problem och om ingen tar tag i det kommer det bara bli värre, så stå upp för mobbing och gang up for good!


Nagellacken jag använt mig av är -

använda alltid baslack för att skydda naglarna.


Vinrött - Sephora - Red Berries Smoothie 
Guld - Sephora - I'm a rich girl
Blått/turkos - Ciaté - headliner
Blått/turkos (ljusare) - OPI - Can't find my Czechbook
Topplack - Seche Vite

torsdag 21 mars 2013

Swatch - OPI Can't Find My Czechbook

Idag bjuder jag på en swatch på OPI lacket - Can't Find My Czechbook från Euro Central kollektionen. 

Det är en väldigt fin blått nästan turkost creamlack. Formulan är bra som dom flesta OPI lacken, täcker helt utmärkt med 2 lager. 

Otroligt snyggt tycker jag, ett av mina favorit lack från kollektionen. Det var lite mörkare än jag trodde men jag tyckte inte det gjorde något det var ändå en fin färg.Vad tycker ni om lacket? Lämna gärna en kommentar så kommer en ny design upp imorgon.
måndag 18 mars 2013

Swatch - Nails Inc. Leather Effect

När jag såg att en av bloggarna jag följer gjorde ett inlägg om detta lacker visste jag att jag var tvungen att ha det, så när jag såg det på hyllorna på Sephora tog jag snabbt ett paket. 

Med nagellacket fick man med lite nitar, kristaller och dödskallar. 


Nagellacket torkar och får en yta som ska påminna om då läder. Det är lite som OPI's Liquid Sand lack som jag har visat upp här innan. Fast inte lika grusig yta utan den är ändå ganska slät men ändå inte, sjukt svårt att beskriva. 

För att naglarna skulle bli lite roligare gjorde jag ett mönster med vit nagellack över. 


Men var tyckte ni om detta lacket? Något ni skulle vilja ha?