Elins Naglar: 2013-08-18

fredag 23 augusti 2013

Nail Art Challenge 16 - Galax Naglar

Så nu har vi kommit halvvägs genom min Nail Art challenge och dagens tema är Galaxy.

Galax Naglar av Elins Naglar

Jag är ganska nöjd med naglarna förutom att jag inte trodde att glitter lacket jag tog över var så kompakt som det var, haha. Men man lär sig alltid något nytt. 


Galax Nail Art av Elins Naglar

Jag börja med att måla två lager av ett mörkt blått shimmer lack. Sedan med en make up svamp så dutta jag först på lite rosa, sedan blått och till slut lila. Sedan avslutade jag med ett holografiskt topplack. 
Med ett vitt striping nagellack gjorde jag stjärnor på några av fingrarna och med en dotting tool gjorde jag prickar. Sen gjorde jag det som jag ångrar mest, jag tog ett glittrigt striping nagellack och gjorde lite random mönster för att få lite extra glittrigt. Som tur var så ser det inte lika dåligt ut på riktigt, haha.


Nagellacken jag använt - 


Baslack - Isadora - Second Nail
Mörk blått - China Glaze - Up All Night
Rosa - Essie - Cute As A Button
Blått - China Glaze - Flyin' High
Lila - Mavala - Samarkand
Vitt - Kiss Nail art
Glittrigt - Kiss Nail art

inte med på bilden - 
holografisk topplack - Ciate - Halo
Topplack - Seche Vite


Kolla in imorgon för ett nytt inlägg av mig!


onsdag 21 augusti 2013

Perfekt Clean up

Alla måste medge att det är inte så lätt att måla naglarna helt perfekt, utan man behöver göra en perfekt clean up. För att göra det finns många metoder.

Man kan till exempel ha en correction pen, som den jag visat tidigare på bloggen. Det är alltså en penna fylld med nagellacks borttagning. Länk till det inlägget. Andra sätt att göra det på är att avända sig av en tops.

Sedan finns det pensel metoden, där man doppar en pensel in nagellacks borttagning. Innan använde jag mig av en en smal pensel. Men nu har jag märkt att den bästa pensel att göra det med är en snedskuren ögonskuggs pensel.
Den här penseln har jag köpt på ullared för några kronor. Den är verkligen super. Gör det väldigt lätt att få en sån perfekt clean up som möjligt. 
Närbild på penseln. Men så alltså allt du gör är att doppa penseln in nagellacks borttagning och så tar du bara bort nagellack som kommit utanför och så att inte nagellacket når ner hela vägen till nagellbandet för att få snyggaste resultat. 


Hoppas detta inlägget hjälpte, och har ni några frågor så är det bara att skriva en kommentar! 

Imorgon kommer nästa design till min Nail Art Challenge, så kolla in då.


söndag 18 augusti 2013

Depends Nagelvård

Idag tänkte jag tipsa om Depends Exklusiva Triple Kit. Det är ett set som innehåller Avocadoolja, Nagelbands peeling och Nagelbandscream.

Depends Nagelvård av Elins Naglar

Jag köpte detta för några veckor sen och har sedan dess använt det en gång i veckan. Tar lite tid, men jag tycker helt klart det är värt det. Jag tycker att i alla fall att mina nagelband har blivit mycket bättre under den tiden jag använt det. 

Jag tycker även att mina naglar har växt otroligt mycket sedan jag börja med detta. Men det är ju så att desto bättre naglarna mår desto snabbare växter dom. Så det måste ju vara ett bra betyg. 

Man får även med en nagelborste i paketet. 


Så här såg mina naglar ut någon vecka efter jag börjat med detta. 


Så detta är något jag rekommenderar till alla!