Elins Naglar: 2013-04-28

fredag 3 maj 2013

Nail Art Challenge 2 - Blommor - Cherry Blossom Träd naglar

Här kommer ett snabbt inlägg, är helt slut efter en väldigt lång dag. Ska jag var ärlig som har jag till och med bara målat vänster hand för att ha något att lägga upp här på bloggen.


Men dagens tema är alltså Blommor. Det finns massor man kan göra under detta temat men jag valde att göra något enkelt och snabbt.

Jag ber om ursäkt för bilderna nu här i förväg. Spelat Badminton nu på kvällen och min arm är så slut så att jag kunde inte hålla upp kameran utan att hela armen skaka, ahaha.Cherry Blossom Träd naglar av Elins Naglar

Blommorna jag gjorde vara alltså dom så kallade cherry blossom trees. Jag började med att måla en ljus blå bakgrund. Sen med en striping brush gjorde jag lite grenar med svart nagellack.


Cherry Blossom Träd Nail Art av Elins Naglar

Blommorna gjorde jag då med en dotting tool, skulle nog tagit en liten mindre storlek på den kom jag fram till när jag målade naglarna. Men jag börja med att sätta ut lite prickar av den mörkare rosa. Sen ringa jag in den med några prickar av den ljusare rosa. Sedan avsluta jag allt med att ta och göra en till mörk rosa prick över den gamla eftersom jag målade över det mesta av den. 

Nagellacken jag använde var -


Börja alltid med ett baslack!
Blå - China Glaze - Kinetic Candy
Ljus rosa - Gina Tricot - Candyfloss
Mörk rosa - H&M - City
Topplack - Seche Vite


Imorgon tänkte jag göra en liten behind the scenes, kinda thing, och visa er lite om min nagellack hörna!

Sedan nästa Nail Art Challenge är Inspirerad av ett band!
onsdag 1 maj 2013

Nail art challenge 1 - Inspirerad av Naglar - Amerikanska Naglar

Nu är det dags för min första design av 31 i min Nail Art Challenge som ser ut så här -

Dagens tema är alltså Inspirerad av flaggor. Jag har valt en flagga som jag är väldigt förtjust i som tillhör mitt dröm land - USA.

Jag har gjort USA flagg inspirerade naglar förutom, tror det var under 4th of July förra året. Jag har en bild på dom här. Det är nästan som jag skäms över dom, men det bevisar väl lite på att jag blir bättre och bättre på den här Nail Art saken.


Ugh, nä. Dom är jag inte så glada för så jag tycker vi går vidare till dagens naglar.

Jag gjorde en liten twist på en klassiska franska manikyren till denna designen. Jag börja med att måla ett vit baslack. Sedan gjorde jag med en striping brush röda linjer över hela nageln.För att sedan göra det blå använde jag mig av franska manikyr mallar, men istället för att ta dom som är lite rundade använde jag dom raka. Tror dom egentligen är till för tånaglarna, men who cares?  Efter ett tag bestämde jag mig för att göra naglarna matta. Kommentera gärna vilken ni tyckte om mest - matta eller glansiga?


Nagellacken jag använt -


Använd alltid baslack!
Vit - OPI - Alpine Snow
Röd - Gina Tricot - Formula one
Blå - Sephora - Curaçao
Matt topplack - Essie - Matte about you

Nästa temat är alltså blommor och det kommer upp på fredag. Imorgon tänkte jag lägga på swatchen på Mavala lacket Samarkand som jag lovade för läääänge sen. Kolla in imorgon vet ja!

Kommentera vad ni tycker om naglar eller allmänt om min Nail Art challenge!

tisdag 30 april 2013

Gradient/Ombre naglar

Hoppas ni alla har haft en bra Valborg än så länge!

Igår gjorde jag en gradient design på min kompis. Samtidigt som jag målade så tog hon foto och gjorde en liten tutorial på sin blogg. Så om ni vill se hur jag gör mina gradient naglar kolla in HÄR.


Nagellacken jag använt - 


Orange - Mavala - Fresh Melon
Grön - Essie - Navigate Her
Topplack - Seche Vite


Imorgon börjar min Nail Art challenge och första temat är 'Inspirerad av flaggor', så ni får kolla in imorgon vad jag har hittat på då!
måndag 29 april 2013

Twinkle twinkle little star - Stjärnor Naglar

Woho! I'm back! Dom första nationella proven är avklarade, projektarbetet klart. Och nu är det bara lite mer än en månad kvar till studenten. Jag känner mig mer inspirerad än någonsin!

Men eftersom jag alltid tar timmar på mig att bestämma mig för vad jag ska måla på mina naglar så har jag gjort en liten Nail Art Challenge som jag gillar att kalla den. Där har jag gjort 31 stycken teman, en för varannan dag så den kommer håller på från 1 maj till 30 Juni. Så nästa design kommer vara första från min Nail Art Challenge.

Så här ser den ut -

Alla är välkommen att joina mig!

Jag har varit så smart så att jag har passat in den lite efter vad jag ska hitta på också, haha.

Men tillbaka till dagens design. När jag gjorde dom här ville jag ha färgglatt för jag var på ett bra humör även om jag är väldigt förkyld med feber, haha.

Jag säger redan nu att jag är den sämsta på att måla stjärnor och det blir inte lättare att göra det med en liten pensel på mina korta naglar. Dom bröts alla när jag gick utan nagellack i en vecka för jag inte hade tid att måla dom, shame on me. 

Men I did my best och dom blev väl ganska bra till slut.
Jag börja med att måla ett lager vit baslack, och sedan med mina 3 färgglada lack så gjorde jag lite stjärnor i olika storlekar.

Sen fyllde jag upp alla tomma space med prickar. På höger hand körde jag bara med prickar. Våga inte ens mig på att måla stjärnor med vänster hand!


Nagellacken jag använde var -


Börja alltid med ett baslack för att skydda nageln.

Vit - OPI - Alpine Snow 
Rosa - OPI - Suzi's Hungary again!
Blått - Nicolé by OPI - My lifesaver
Gul - Face Stockholm - 171
Topplack - Seche Vite


Hoppas att det är bra med er alla. I morgon kommer en design jag gjort på en vän, om jag hinner. Ska sälja korv vid bålet. Om inte så hoppas jag att ni har en trevlig valborg!