Elins Naglar: 2012-10-14

lördag 20 oktober 2012

13 Days of Halloween - Day 4-5 Häxor och Fladermöss

Jag var lite inte hemma igår kväll/eftermiddag så därför blev det inget igår men istället för att komma en dag efter kom jag på den brillianta idén att lägga i hop igår och idag. Så smart jag är, haha.


Så dagens tema blir då Häxor och fladdermöss.


Så resultatet blev då en nagel med en häxa som flyger förbi månen och så fladdermöss på dom andra fingrarna. Där är även fladdermöss vid häxan. Så det är alltså inte fåglar som man kanske tänker först. 

Själv är jag inte så nöjd men själva häxan. Tror jag skulle behövt en lite tunnare pensel vilket är något jag får införskaffa. Men häxan blev för stor för månen och allt blev helt fel. 

Nagellack jag använt -

Baslack - Isadora Second Nail
Blå - OPI Into the night
Vit - Claudia White tip
Svart - Depend NR 39
Topplack - OPI Top Coat

Min Isadora Second Nail börjar ta slut så jag får passa på nu när det nya köpcentrumet öppnar i veckan att handla några. Tror det är lite invigningsrabatt på KICKS så det blir super! :) Kanske blir lite andra nagellack också om jag känner mig själv, haha! Men nu ska jag dra till sängs, ska upp tidigt imorgon för att gå på en fotokurs 


torsdag 18 oktober 2012

13 Days of Halloween - Day 3 Katt Naglar

Vi har kommit fram till dag 3 av denna challenge och dagens tema är katter.


Efter att jag funderat en stund kom jag fram till att jag kunde göra en eller två katter och sedan fylla resten av naglarna med tass avtryck så det var det jag gjorde.


Tyckte katterna blev rätt söta även om jag inte är så förtjust i dom vanligtvis. Fick även ett tillfälle att pröva ett nytt nagellack från OPI's Spiderman kollektion som jag fick i våras men inte testat än. På min högra hand har jag bara gjort tass avtryck.

Nagellack jag använde -

Baslack - Isadora Second Nail
Ljusrosa - OPI Your web or mine?
Svart - Depend - Nr 39
Vit - Claudia White tip
Persikofärgad (nos, öron) - Claudia  Like a Dream
Topplack - OPI Top Coat

Imorgon står häxor på schemat. Får väl se vad jag kan hitta på då. Ni får kolla in imorgon för att se resultatet av det. 


onsdag 17 oktober 2012

13 Days of Halloween - Day 2 Spök Naglar

Här kommer min (misslyckade) spök design. Vilket är dag 2 på "13 Days of Halloween" challenge.


Jag är inte så jätte nöjd idag. Hade en ide men när jag väl testa den så gick det inte så bra så jag fick tänka om lite.


Råkade stöta till långfingret men jag är för lat för att göra om den så jag fixa till den så gott det gick. Eftersom jag vet att den kommer åka av imorgon så bryr jag mig inte så mycket om det.

Men designen är alltså spöken ute på natten vilket man ser att det är pågrund av dom fula stjärnorna. Lillfingret består sedan av en måne. Det ska vara en full måne för det är då alla spöken, vampyrer och allt annat kommer ut. 

Fick även inviga en av mina china glaze som jag inte prövat än - Up All Night. EN väldigt mörk blå färg med lite skimmer. Med ljus på ser man att det är blått annars ser det lite svart ut. Tyckte den passa som en natt himmel. 

Nagellack använda -

Baslack - Isadora Second Nail
Mörkblå - China Glaze - Up All Night
Vit - Claudia - White Tip
Svart - Depend - Nr 39
Topplack - OPI Top Coat

Imorgon är det katter som står på schemat så kolla in då :)


tisdag 16 oktober 2012

13 Days of Halloween - Dag 1 Pumpor

Halloween närmar sig mer och mer och vad passar då bättre än en halloween challenge - 13 Days of Halloween?
Bilden kommer från - http://www.peaceloveandpolish.com/ 

Men jag tyckte detta var en bra idé och eftersom jag ofta spenderar så mycket tid på att bara komma på vad jag ska måla så blir detta jätte bra. Jag är inte säker på att jag gör det varje dag men jag ska göra mitt bästa. Men idag börjar jag då med dag 1 - pumpor. 

Om jag tänker på pumpor och Halloween så är det första som kommer upp i mitt huvud är då dom som används som lyktor och har ansiktet urskurna. Så det var ju så klart det jag då gjorde! :)


Istället för att göra alla naglar likadan så la jag in en accent nagel. Jag målade alla naglar lite pumpa aktiga ändå! På min högra hand har jag målat likadant fast jag har ingen accent nagel. Måste verkligen träna på att måla mönster med min vänstra hand men jag brukar ofta ta den lätta vägen och komma på hur jag kan göra mina naglar utan att behöva göra mönster på höger hand. Men tillbaka till naglarna.


Pumpan på tummen blev lite bättre än den på ring fingret så jag var tvungen att visa en bild på den också! haha :)

Nagellack som använts. 
Bas lack - Isadora Second Nail
Isadora - 713 South Beach
Depend - Nr 124
Depend - Nr 39
Topp lack - OPI Top Coat

Imorgon är det dags för spöken. Har en hel del idéer så ni får väl kolla in imorgon. :)
söndag 14 oktober 2012

Sjöjungfru Naglar

Satt mig vid min fina lilla nagelhörna redan vid 3 idag - kl 10 var jag klar. Tror jag har målat mina naglar minst 3 gånger idag. Men i alla fall jag kan i säga att sitta och måla vid ett "bord" är mycket skönare än att sitta i sängen! haha.

Men det sluta till slut med att jag gjorde så kallade Mermaid naglar.


Enkel design med en dotting tool kanske tar lite tid bara.

Nagellack jag använde 
Bas lack - Isadora Second Nail
Isadora - Persian Princess
China Glaze - Aquadelic
OPI - Passion
Claudia - White Tip
Claudia - Ocean Deep
Topplack - OPI Top Coat