Elins Naglar: 2012-12-23

lördag 29 december 2012

Wonderstruck Naglar

Idag kommer del två av mina naglar inspirerade av julklappar. Den skulle egentligen komma upp igår men då var jag upptagen med att fira min kompis födelsedag. 

Idag är mina naglar inspirerade av en parfym - Wonderstruck av Taylor Swift. Flaskan är en väldigt fin lila holografisk färg med en fint guld smycke på.

Jag vet inte hur bra det syns här på bilden. Men jag har målat lila på alla naglar förutom en och sedan har jag toppat det med ett holografiskt topplack. Över detta har jag sedan målat en kedje med dom 3 berlockerna. Den nageln som inte är lila målade jag guldig och så var det meningen att jag skulle måla den som korken men det blev inte så. Var lite stressad för jag skulle iväg sen.

 Naglarna ser lite slitna ut nu för jag har haft dom hela dagen och tog precis bilderna. 

Nagellacken jag använt mig av -


Baslack - Isadora - Second Nail
Guld - Gina Tricot - Gold
Lila - H&M - Liberty Girl
Holografiskt topplack - Ciaté - Halo
Topplack - Seche Vite.

Det ser fortfarande sjukt stökig ut på mitt bord. Men jag har tagit foto på dom och allt så att jag ska kunna lägga upp dom här på bloggen så nu ska jag bara hitta någonstans att ställa dom.

Men vad tyckte ni om min design idag då? Tips på designer? Frågor? Bara kommentera på! 

onsdag 26 december 2012

Hunger Games naglar

Jag hoppas att ni allihopa har haft en trevlig jul och att ni fått massa fina paket. Jag är tillbaka efter lite "julledigt". Jag tänkte nu när julen i över kan jag inte göra massa julnaglar längre, så sen kom jag på den fantastiska iden om att göra naglar inspirerade av mina julklappar. Får se hur länge jag orkar med det men jag tyckte det var lite roligt just nu. Det kommer nog ta ett tag (inte för att jag fick massa julklappar) men för det kommer lite annat i mellan som t.ex. nyår men det är ju något jag kan göra när som helst men jag har några julklappar som jag har lite idéer till. 

Men första julklappen jag har blivit inspirerad av är 'The Hunger Games' på DVD. 

Älskar filmen och älskar böckerna! Jag har länge velat göra en design med hunger games tema så nu såg jag detta som en chans till det.

Naglarna ska likna eld eftersom Katniss kallas för 'The girl on fire'. Så det blev en eld gradient på alla naglar förutom en som fick ha en mockingbird pin på sig. 


På accent naglen försökte jag jobba lite med skuggor och få lite djup i den men jag vet inte direkt om jag lyckades men jag målade lite gult lack över och sen toppa jag med lite guldigt över det . 

Nagellacken jag använt mig av -

Det fick bli en sådan här bild idag då jag har alla mina nya nagellack på mitt bord och har inte riktigt fått någon plats till dom. Har fått 37 nya nagellack inom den senaste veckan och av dom har jag köpt 4 av dom, haha.

Baslack - Isadora - Second Nail
Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Svart - Isadora - Gothic Black
Orange - Depend - nr. (vet ej)
Röd - Claudia - All Red 
Guld - Gina Tricot - Gold
Topplack - Seche Vite


Vad tycker ni om designen, något ni skulle kunna ha på era naglar? Tips på designer? Frågor? Bara kommentera på! 

måndag 24 december 2012

God Jul till er alla! Jul Naglar

Varit lite mitt i julen senaste tiden, med julfirande och pepparkaksbak så bloggen har fått lida lite för detta. Så jag tänkte att jag kunde titta in nu lite snabbt och önska er alla en god jul med årets sista juldesign.

Blev lite inspirerad av alla pepparkakor som vi bakat så det fick bli pepparkaksnaglar.

Är ganska förtjust i glitter gradients som ni kanske har märkt så det fick bli det idag också. Fick då chans att testa ett av mina nagellack jag köpt. 

Lite dålig clean-up märker jag nu, haha. 

Nagellacken jag använt mig av -

Baslack - Isadora - Second Nail
Grön - Sephora - Picnic in the park
Glittrig - Nails inc. - Abbey Road
Vit - China Glaze - White out
Brun - OPI - You don't know Jacques
Röd glittrig - Gina Tricot - Alexis
Svart - Isadora - Gothic Black (inte med på bilden)
Topplack - Seche Vite

Nästa inlägg kommer nog innehålla massa nya nagellack. Här under är en bild på några av de nagellacken jag fått/köpt dom senaste dagarna och som jag inte hunnit visa upp ännu.