Elins Naglar: 2012-11-25

lördag 1 december 2012

Innehållet i mina Sephora påsar

Här kommer innehållet i mina påsar från Sephora som jag fick med mig hem efter en dag i Köpenhamn.

Första innehöll en Ciaté - Mini Mani Month. Ciaté är nog mest känd för sin caviar manikyr.

Det är en julkalender, som så klart innehåller ett nagellack varje dag. Jag tycker personligen detta är den bästa kalendern jag sett. Det står att det är 20 stycken nagellack - varav 3 bara finns i denna. Så jag antar att man kan köpa dom alla enskilt förutom dom 3. Dom 4 andra innehåller caviar pärlor.

 Dagens lucka bestod av ett nagellack som heter - Cupcake Queen. 

Sedan hade jag ju en lite påse också. Denna innehåller också något från Ciaté. Det blev ett set med deras caviar manikyr och ett med velvet manikyr. 
Caviar setet.

Velvet setet. 


Jag måste också säga att jag älskar Sephora. Dom stora stånden bara fyllda med nagellack. Kändes nästan som jag typ dött och hamnat i nagellacks himlen. Dom hade ett jätte fint stånd med otroligt många OPI nagellack, alla i färg ordning. Sephora har ju även en affär i Sverige, - Täby centrum, och sedan öppnar deras andra här i Malmö nu på torsdag. Jag ska så klart ta mig till invigningen. Man ska även kunna hämta ut gratis nagellack i Malmö affären om man laddar ner en voucher som man kan hitta på deras facebook sida i alla fall - Sephora Sverige. 

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdatering denna veckan också, men jag lyckades på något sätt bli sjuk igen. Nu håller jag tummarna på att jag håller mig frisk, julen är ju bara runt hörnet och det är även min 18-års dag så jag kan inte bli sjuk nu. Men nu ska jag dra till sängen, längtar ju tills imorgon då jag kan öppna nästa lucka i min fina kalender.
Sephora shopping

Varit i Köpenhamn idag och kom hem med två påsar från sephora. Så klart har allt med naglar att göra. Lägger upp mer om vad som är i dom senare :)

måndag 26 november 2012

Team Jacob Naglar

Hittade en design på min telefon på en design jag inte visat upp innan, och jag har tyvärr ingen bättre bild. Den här designen gjorde jag två veckor sen när jag var på Twinight. Och då var jag ju tvungen att naglar som passade till. 
Vad var då inte bättre än en Team Jacob design. Man måste ju visa stolt vilken man stödjer! 

Nagellack jag använt mig av -
Baslack - Isadora -Second Nail
Mörkblå/svart - China Glaze - Up all night
Guld - Gina Tricot - Gold
Vit - China Glaze - White Out
topplack - Seche Vite

söndag 25 november 2012

Isbjörnsnaglar

Designen jag gjorde på min kompis i fredags. Och jag döper den till Polar bear in a snowy sunset, haha. Bas färgen skulle egentligen vara blå men eftersom hon ville ha rosa sa vi att det var en solnedgång. Men björnen blev otroligt söt och jag tror det kan vara på grund av ögonen. 

Nagellack jag använde till denna designen är -

Baslack - OPI Natural Nail Base Coat
Rosa - Gina Tricot - Candy Floss
Vit - China Glaze - White Out
Svart - Depend - Nr. 39/Isadora - Gothic Black
Persikofärgad - Claudia - Like a Dream
Topplack - Seche Vite


Vad tycker ni om denna designen? Är det något som ni skulle tänker er bära på era naglar? :)