Elins Naglar: 2013-03-03

fredag 8 mars 2013

Annorlunda fransk manikyr - Glitter

Den här designen gjorde jag på min kompis förra året inför nyår. Tänkte jag kunde vissa upp den nu bara för att vissa upp att man kan göra sjukt mycket med en fransk manikyr, bara fantasin sätter stop. Det behöver inte bara vara den vanliga vita franska manikyren utan ta vilken färg du vill ha, glitter, allt!

Denna designen gjorde jag på frihand med penseln i nagellacksflaskan. Den är glittrig för det var ju nyårs naglar. Väldigt många lager blev det men resultatet blev bra i slutändan.


Enkla men resulatet blir, det ända ordet jag kan komma på för att beskriva den är, fabulous! haha

Detta är bara en sätt av många sätt man kan göra fransk manikyr på, som jag sa innan - bara fantasin sätter stopp!

 Kommentera gärna om ni undrar eller bara vill säga hej eller något, alla kommentarer blir lika välkomnande. 

onsdag 6 mars 2013

Vårnaglar

Våren är äntligen här! Imorse åkte vinterjackan in i garderoben, solen sken och fåglarna kvittrade. Detta firar jag så klart med nya naglar. Jag passar även på och be om ursäkt, min inspiration har varit lite ute på vift men nu känner jag mig mer inspirerade än någonsin. Tror det beror på att dom gråa vinterdagarna äntligen är förbi. 

När jag gjorde dessa naglar ville jag ha färg, roliga färger, våriga färger. Jag kunde heller inte välja några få, utan så många som möjligt var bäst. Tycker det är en liten vintage känsla över dessa också, fast det kanske bara är jag? haha. 

Men jag är i alla fall nöjd och tycker dom är väldigt.. våriga?

Ber även om ursäkt om mina nagelband. Hittar inte mitt cuticule cream, får nästan panik. Blixten gör dom även ännu värre! Ni får kolla extra på naglarna istället, så får jag ge mig ut på jakt på ny cuticle cream!
Till designen behövs en basfärg, en ljusbasfärg sedan en mörkare och ljusare av den färgen du vill ha på blommorna samt mörk och ljus grön till bladen. Såklart kan man göra alla blommor samma färg, man behöver ju inte göra dom alla olika färger som jag. Blommorna är gjorda först med en större dotting tool med den mörkare färgen. Sedan har jag tagit den minsta jag hade och gjorde mönster med den ljusare färgen.


Bladen har jag gjort med en ganska smal pensel med mörk grön och sedan har jag tagit min minsta dotting tool igen och fyllt på med den ljusare gröna över det. Detta syns inte så mycket på bilden men i verkligheten ser det mycket bättre ut.  


Min tumme får väl titta in lite här på ett hörn också för att visa fler färger! 

Nagellacken jag använt -

Jag har inte använt baslack men jag rekommenderar er alla att göra det för att skydda era naglar.


Vit - OPI - Alpine Snow
Orange - Ciaté - Speed Dial
Ljusorange- Mavala - Fresh melon
Blå - Sephora - Curaçao
Ljusblå - China Glaze - Kinetic Candy


Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Ljusgul - Ciaté - Big Yellow Taxi
Lila - Rimmel - Ultra Violet
Ljuslila - OPI - You're such a BudapestRosa - H&M - City
Ljusrosa - Gina Tricot - Candy Floss
Grön - Viva La Diva - 056
Ljusgrön - Ciaté - Mojito
Topplack - Seche Vite

Hoppas ni tycker om denna designen lika mycket som jag gör. Kommentera gärna om det är något ni undrar över. 

Kan passa på att säga att på min instagram - elinbeliebs lägger jag upp lite "behind the scenes" eller vad man ska kalla det. Designerna kommer oftast också upp här lite tidigare än på bloggen.

Ha en bra dag allihopa. Tack för att ni tittar in och jag hoppas ni kommer tillbaka.