Elins Naglar: 2013-01-06

lördag 12 januari 2013

Blå - rosa Naglar

Tog lite ledig från bloggen nu under veckan för jag var så otroligt trött på kvällarna nu när skolan börjat igen om man då råkat vända på dygnet lite blir man trött av att gå upp kl 6 varje morning efter att varit upp till 4 dom senaste veckorna. Sedan lyckades jag bli sjuk också, men nu är jag frisk och inte så trött på kvällarna längre. 

Så här kommer en ny design, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den så den får hetta - Blå - Rosa design eftersom det är precis vad det är. Designen är ganska lätt och blir ändå hur fräck som helst. Allt man behöver är en så kallad fan brush, jag visar vad det är längre ner i inlägget.  Ser att jag inte var så noggran med att ta hela vägen ut på kanterna på naglarna, men dom blev ändå bra. Tycker jag i alla fall. 


En fan brush är en (eller två för jag två stycken av dom) av penslarna som jag fick med i mitt set av nail art penslar som jag köpte på amazon.co.uk för några kroner, inte alls dyrt. Men innan har jag inte riktigt vetat vad jag skulle använda den till. Den ser ut så här - 

Namnet kommer väl från solfjädern som heter fan på engelska. Den har i alla fall den formen som en sådan så jag antar det är så. 

Nagellack jag använt -

Baslack - Isadora - Second Nail
Ljusblå - China Glaze - Kinetic Candy
Rosa - Sephora - Dinner for 2
Mörkblå - Ciaté - Power Dressing 
Topplack - Seche Vite

Vad tycker ni om designen? Något ni skulle vilja bära på era naglar? Tips på andra färger man skulle kunna använda till denna designen? Frågor? Steg för steg tutorial? Kommentera!

tisdag 8 januari 2013

Matta naglar

Jag är blivit väldigt förtjust i matta naglar den senaste tiden. Och igår efter att haft på denna design i en dag bestämde jag mig för att göra den matt. Tyckte dom blev super på detta sättet också. matta naglar blir alltid extra snygga när man har glittriga lack med i sin design. 


Jag kan lägga till att det är så mycket enklare att fotografera matta naglar, haha! 
 Jämförelse Matta vs. Shiny! (kommer ej på det svenska ordet för det just nu, haha!)


För att göra dom matta använde jag Essies Matte About You. Det är det bästa matta topplacket jag provat, jag har prövat några andra som t.ex. Depend men jag blev otroligt missnöjd över den. Tyckte inte alls dom blev så särskild matta.

Vilken tyckte ni mest om? Den matta eller shiny? Kommentera!

söndag 6 januari 2013

Gradient Cheetah Naglar

Idag ville jag göra något enkelt så det fick bli något jag gjort innan som jag vet att jag kan, leopard mönstrade naglar. Men för att göra det lite annorlunda, liksom en twist på det hela la jag till en gradient backgrund. 

 Jag gjorde även designen på att annat sätt än vad jag gjort andra gånger och gjorde allt förutom gradienten med en dotting tool. Gradienten gjorde jag med en make up svamp.
Jag tyckte att gradienten gjorde den lite roligare.


Nagellacken jag använt är -


Baslack - Isadora -Second Nail
Vit - China Glaze - White Out
Lila - Ciaté - Cabaret
Silver - Isadora - Silver Sparkles
Svart - Isadora - Gothic Black
Topplack - Seche Vite

Vad tyckte du om dagens design? Något ni skulle tänka er bära på era naglar? Vill ni ha steg för steg tutorial? Fråga om något? Bara kommentera på!