Elins Naglar: 2012-10-21

torsdag 25 oktober 2012

Nyinköpt!

Är för trött för att måla naglarna nu. Kom hem sent från invigningen av det nya köpcentrumet och har sedan duschat och hållit på, så jag får nog mina blodnaglar vara på en dag till. Sedan kan jag se om jag kan kombinera varulvar som jag skulle göra idag och fullmåne som står på schemat imorgon. 

Men nu delar jag med mig av vad jag fyndade på dagens shopping tur.
Som tur vad så var allting väldigt uppdaterat och inget var slut eller så. Så jag fick med mig 2 stycken Isadora Second Nail vilket behövs eftersom jag använder det som baslack på dom flesta av mina designer. Sedan hitta jag ett svart Isadora lack också. Svart behövs alltid och det jag har från depend är snart slut och med dom 20 procent rabatt jag fick så var den billigare än depends om man räknar med volymen och sånt. 

Men sen fastnade jag även för en av OPI's lack från deras nya kollektion Skyfall som dom gör tillsammans med den nya James Bond filmen. Just den här heter 'The Living Daylight' och jag tycker den är helt underbar, vill bara pröva den nu! Perfekt när man inte har tid att måla naglar och är som jag och inte vill gå med enfärgade naglar.
(såg precis att OPI flaskan är bak och fram, kunde inte se skillnad på dom när jag tog bilden..)

Men sedan handlade jag lite i leksaks affären vilket kanske låter lite konstigt men.. jaja. haha.

Det är ett stämpel sats. Den kanske har några lite barnsliga stämplar med jag tyckte det var ett bra set att börja träna på innan jag beställer massa flera sådana plattor. Men nu har jag i alla fall skraparen och den stämplaren så att jag bara behöver köpa till plattor. Det var 25% på detta set så det var bra att börja träna med. Vill gärna kunna det eftersom man kan lätt göra mönster och figurer om man inte kan och orkar göra dom för hand. :)

Men ni får kolla in imorgon för att se min nästa halloween design, lovar att jag kommer göra det imorgon haha. Och jag vill även tacka för alla som kollar in. Är snart uppe i 1000 visningarna och jag har inte ens hållt på i 2 månader än! :)


13 Days of Halloween - Dag 9 Blod

Idag är det dag nummer 9 av dom 13 dagarna, så det är alltså 4 dagar kvar :)

Men idag hade jag en klar bild i huvudet på hur jag ville det skulle se ut redan igår kväll och jag tycker själv att jag lyckades ganska bra för att få den se ut som hur jag hade tänkt mig.


Denna designen gjorde lätt med 3 olika storlekar på dotting tools. Den var så lätt så jag kunde nästan göra det lika fint på höger hand, haha. Men jag är nöjd, det ser lite coolt ut. Vet inte om det är jätte tydligt att det är blod, kanske skulle målat naglarna hudfärgade eller ännu lättare bara gjort det röda över mina naturliga naglar. Det kanske skulle vara lite häftigare men.. jag får nog pröva det nästa gång jag får för mig att måla blod naglar. haha.

Nagellack använda -
baslack - Isadora Second Nail
Vit - China Glaze White out
Röd - Clauda All red
topplack - Seche Vite

Imorgon är det varulvar som står på schemat så jag får väl se vad jag hittar på då om jag hinner. Tänkte ta en tur till det nya köpcentrumet som har invigning imorgon. Kicks har 20 % på allt dom här två första dagarna så man får väl dra dit där så fort som möjligt om man ska hitta några fina nagellack. Jag ska försöka få tag i några flaskor Isadora Second Nail för den är snart helt tom! Men jag kanske även ska se hur jag mår imorgon, har mått ganska konstigt hela dagen. Men ni får kolla in imorgon :)


tisdag 23 oktober 2012

13 Days of Halloween - Dag 8 Vampyrer


Dagens tema är Vampyrer och jag passar nu på att varna er om att det ser hemskt ut. Jag skäms nästan äver hur det blev. Men klockan är mycket och jag får väl går runt med det tills imorgon i alla fall.


Men jag gjorde ju så klart huggtänder, dom blev lite missbildade allihopa. Men, jaja. Jag ser även att jag ser helt konstig ut runt fingrarna, det måste vara den röda färgen jag har alltid sådant problem med dom. 


Nagellack jag använt -
Baslack- Isadora Second Nail
Svart shimmer - China Glaze Black diamond 
Vit - Claudia White tip och China Glaze White out
Röd - Claudia All red
Svart - Depend Nr. 39
Topplack - Seche Vite

Imorgon är det blod som står på schemat, det är ju lite lättare och jag vet redan exakt vad jag ska göra.
Men nu ska jag dra till sängen, ska vara på skolan extra tidigt och pröva studentmössor imorgon. 


måndag 22 oktober 2012

13 Days of Halloween - Day 7 Frankenstein

Nu har vi kommit till dag 7 vilket betyder att vi har gjort mer än hälften nu. Men dagens tema är i alla fall Frankenstein.


Tyckte inte jag hade den perfekta gröna färgen för detta så jag fick ta den som jag tyckte var bäst.


Här gjorde jag samma som men spindelnätet och gjorde varannan nagel, med då frankensteins huvud och ärr. Råka tyvärr stöta till långfingret så munnen blev lite konstig men jag försökte fixa till det så gott jag kunde utan att behöva göra om alla.

Men jag tyckte dom blev fina, tycker det gröna färgen är väldigt annorlunda och det gör det lite roligare. Tycker den sticker ut lite :)

Nagellack jag använt är -

Baslack - Isadora Second Nail
Grön - Mavala 183 Pistachio
Svart - Depend Nr. 39
Vit - Claudia White tip
Topplack - Seche Vite

Imorgon kommer dagen som jag har väntat på länge. Vampyrer! Och som ett stort twilight fan har jag massa idéer! :) Så ni får väl kolla in imorgon för att se dom :)


söndag 21 oktober 2012

13 Days of Halloween - Day 6 Spindel och Spindelnäts naglar

Nu är det dag 6 på 13 Days of Halloween challengen alltså har vi nästan kommit halvvägs. Detta betyder att jag har spindlar och spindelnät på mina naglar. Jag är inte så förtjust i spindlar men jag gjorde mina lite söta så är dom inte lika läskiga, haha.


Jag var alltså på en fotokurs imorse så jag har lärt mig massa nytt om min kamera så förhoppningsvis kommer jag kunna bjuda på lite bättre bilder på mina naglar framöver.


Istället för att ta en liten höstig och halloween färg som bakgrund valde jag en färgglad och glittrig. Den lila jag har här tillhör Depends holografiska kollektion. Men jag gillar färgglatt och glittrigt och har gärna det året runt, så även om vädret är grått och trist så kan mina naglar vara lite färglatt och fint :)

Men jag har nu alltså gjort varannan nagel med spindelnät och varannan med spindel. Är faktiskt ganska nöjd förutom att jag fick en lite för tjock streck i nätet på långfingret. Men mina spindlar blev lite söta och allt. haha.

Nagellack jag använt -

Baslack - Isadora Second Nail
Lila - Depend Nr. 2030
Vit - Claudia White tip
Svart - Depend Nr. 39
Topplack - OPI top coat

Tror det är dags att säga hejdå till mitt OPI Top coat, flaskan är väl mer än halv tom och den är bara så tjock, kletig och tar en evighet att torka. Så nu är det nog dags för den att bytas ut mot Seche Vite. 

Men imorgon är det dag 7 och det är dags för frankenstine så kolla in då :)