Elins Naglar: 2012-12-16

fredag 21 december 2012

Julgransnaglar

Varit lite MIA den senaste tiden, men jag har varit så otroligt trött dom senaste dagarna. Även idag så jag slocknar nog direkt efter jag skrivit klart detta inlägget. Men jag har precis kommit hem från ett trevligt födelsedagsfirande med kompisar och det ledde till att jag är ett antal nagellack rikare. Så imorgon kommer nog ett lååångt inlägg med alla nagellack jag har lyckas samla på mig sedan mitt senaste inlägg och det är en del. Men jag har faktiskt bara köpt 4 till mig själv så jag är lite stolt. 

Men innan jag åkte idag skulle jag måla naglarna, samtidigt som jag försökt fixa hår och smink och allt och detta fick min design lida för. Den är alltså lite failad. Jag bröt min tumnagel när vi bowlade som tur va på min högra hand så inte den jag visar här i bloggen, men det är super kort. 
Det gröna lacket var väldigt skir så även om jag har 3 lager på här har jag ändå en tydlig vnl. Skulle behövt ha ett lager med vit under först, men det hade jag inte tid med. Stötte till pekfingret med platt-tången så den fick bli lite konstig. Den röd/rosa färgen är en av nagellacken jag köpt idag.

Men över lag är jag inte jätte nöjd med min design, den åker nog av så fort som jag får en chans till det. 


Nagellacken jag använt -

baslack - Isadora - Second Nail
grön - Viva la Diva - nr. 056
Silver glitter - Claudia - Sparkling Silver 
Röd/rosa - Make up store - Elin (kan nog erkänna att jag köpte den på grund av namnet.)
Topplack - Seche Vite

Vad tyckte ni om designen överlag? Något ni skulle kunna bära om den var noggrann gjord? kommentera!onsdag 19 december 2012

Matta metallic naglar

Här kommer jag med en ny liten lat design. Det är inte den mest komplicerade designen utan jag bara gjorde det för att ha något på naglarna eftersom jag inte orka göra något för avancerat.

Det är nagellacket jag visade upp igår med ett rosa glitterig graffiti nagellack. Sedan för att göra den lite annorlunda så gjorde jag den matt. Detta är ingen design jag har särskild nöjd över och den åker nog av så fort som möjligt imorgon när jag har ork och tid för det. Men imorgon börjar ju jullovet så jag kommer nog ha tid för massa fina designer sen efter.
Man ser inte så mycket av det rosa glittriga graffiti lacket men på vissa ställen kan man se det. Till mitt försvar så ser dom liiiite bättre ut i verkligenheten. Det matta gör dom väldigt metalliga och det blir en cool effekt. Önskar att jag hade tagit ett foto på naglarna innan jag gjorde dom matta. En note to myself inför nästa gång.

Nagellacken jag använt mig av -Baslack - Isadora - Second Nail
Blå - Depend Mirror - Nr. 2024
Rosa graffiti - Isadora - Pink Fame
Topplack - Essie - Matte about you

Kom på att jag glömt vissa upp vad jag fått i min kalender dom här senaste 3 dagarna så det kan jag väl slänga in här. 

2 Nagellack och 1 caviar pärlor.


Ciaté - Cookies and cream

 Ciaté - Caviar pearls candyshop
 Ciaté - Power dressingtisdag 18 december 2012

Swatch - Depend Mirror nagellack - Nr. 2024

Tänkte jag skulle vissa ett nagellack som jag fick i present i lördags i födelsedagspresent. Vilket är ett nagellack från Depends Mirror kollektion - det är metallic nagellack med något nytt pigment som ska göra dom extra metallica eller vad man ska säga. Kollektion kom ut i oktober

Färgen heter Blue Ice och har numret 2024 

(fail med penseln där i hörnan -.- Märkte inte det förrens nu.)

Mina fingrar är ganska röda just nu men det är bara för att jag har suttit och spelat gitarr dom senaste timmarna, då ser det ut såhär efter ett tag.

Det är ett svårt lack och få en rättvis bild på för det glittrar så mycket. Det är väl ganska metallic, tycker nog det kunde vara lite mattare kanske för det tycker jag gör det lite mer metallic. Färgen var väldigt fin. Bra formula, lätt att använda. Man var tvungen att ha två lager på för att annars har man lite vnl (visable nail line)

Om ni kollar in imorgon kommer det en design med detta lacket!

Vad tyckte ni om lacket? En färg som faller er i smaken? Kommentera :)

söndag 16 december 2012

Tomtenaglar

Efter en lång dag igår är jag otroligt trött vilket har gjort att dagens design tog det lite extra långt tid att göra dagens design. Idag kör jag på ännu en julig design nu när Julafton närmar sig med stormsteg. Det fick blev en tomtedesign igår. 

Tomtens rock på alla naglar förutom en accent nagel som har tomtens ansikte på sig. 

En väldigt enkel design enligt mig och rockarna har jag gjort med en tutorial från - Nails by Kayla Shevonne

Nagellacken jag använt mig av -

Baslack - Isadora - Second Nail
Röd - Claudia - All Red
Vit - China Glaze - White Out
Svart - Isadora - Gothic Black
Guld - Gina Tricot - Gold
Rosa - Gina Tricot - Candy Floss
Topplack - Seche Vite

Nagellacket som jag idag fick i min Ciaté adventskalender var -
Ciaté - Big Yellow TaxiVad tyckte ni om dagens design? Något ni skulle tänka er bära? Kommentera!