Elins Naglar: 2013-01-27

torsdag 31 januari 2013

Randiga alla hjärtans dags naglar

Imorgon är det första februari, vilket betyder att det bara är 2 veckor kvar till Alla Hjärtans dag. Så därför tyckte jag att det är kanske dags för Alla hjärtans dags naglar. Jag vill ju göra flera olika för att kunna inspirerar er alla ifall ni vill ha något speciellt på naglarna den 14 februari. 


Så här kommer första designen. Rosa randig med hjärtan.


Nu ser bilden kanske lite konstig ut eftersom jag ville ha hjärtana mot mig själv vilket gjorde dom upp och ner på bilden. 

Men det är en enkel design. Ränderna gör man lätt med en long striping brush. Hjärtana har jag gjort med en dotting tool. 

Nagellacken jag använt -

Eftersom jag har vit gellack på nageln har jag inte något baslack på men jag tycker att det är något man ska använda sig av annars för att slippa missfärga naglarna. Jag brukar använda mig av Isadoras Second Nail för att även få en starkare  Jag har heller inte med vit lack här men om jobbar med ljusa färger som jag gjort i denna design så är det alltid smart att börja med ett vitt lager först för att slippa ta massa lager av den ljusa färgen för att få det något täckande.

Men jag har använt -
Ljusrosa - Ciaté - Cutie Pie
Neon rosa - H&M - City
Mörkare rosa- OPI - Pompeii Purple
Mörkare Ljusrosa - Gina Tricot - Candy Floss


Röd - Claudia - All Red
Röd glitter - Ciaté - Enchanted Rose
Topplack - Seche Vite

Hoppas ni tyckte om designen och att ni ser fram i mot nästa valentines design. Några frågor eller något  så är det bara att kommentera så ska jag hjälpa er så gott jag kan. 
måndag 28 januari 2013

Gellack naglar med design

Har gjort min kompis naglar ikväll, vi gjorde en design och sen på med gellack saken så nu får hon gå runt med den ett tag, haha. Hoppas hon inte tröttnar på den!


Det fick bli en lätt men snygg design, och faktiskt samma som jag har på mina naglar idag, förutom att jag har lite andra färger.

Leopardmönstrat är helt klar min favorit design, den är enkel och tar inte mycket tid och den blir alltid bra. Funkar med alla färger dessutom. 

Detta var tyvärr allt för idag, är sjukt trött och måste ta en snabbdusch innan jag somnar.

Men har ni några frågor om kanske depends gellack kit är det bara att kommentera!