Elins Naglar: Om Mig

Om Mig

Hej och välkomna till Elins Naglar. Först vill jag säga tack till alla som kollar in här i min färgglada värld av nagellack och Nail Art!

Men det här i alla fall den delen där jag berättar lite om mig själv.

Jag heter i alla fall Elin om ni inte gissat er fram till det redan. Just nu är jag 19 år men blir äldre och äldre för varje dag som går, men det är väl ganska normal så jag ska väl inte oroa mig själv på grund av det. Jag skapa denna bloggen för att kunna dela med mig av mitt stora intresse för nagellack och Nail Art som växt en hel del hos mig dom senaste åren. Men det är även för att inspirera er alla där ute, precis som mina favorit bloggar gjorde för mig genom mina år intresserad av detta.

Jag är från Sverige men har också bott lite i USA.
Jag har även en engelsk version för bloggen som ni hittar här - HÄR.

Jag är här för er alla som om ni har några frågor eller har något tips på något som ni vill läsa här så skriv gärna en kommentar eller mailar mig på - elinsnaglar@gmail.com. Sen kommer jag göra mitt bästa för att hjälpa er.

Om ni vill se uppdateringar från mig på er facebook timeline så får ni se till att gilla min sida på facebook - Elins Naglar. Här kommer ni vara den första med att få reda på när nästa inlägg kommer upp och även lite backstage bilder kommer upp här.

Här avslutar jag min 'Om Mig' sida men som jag sa är det bara att fråga om det är något ni vill veta.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar