Elins Naglar: 2012-10-28

torsdag 1 november 2012

One Direction naglar

Nu har jag målat naglarna som passar till vad jag ska göra imorgon, jag ska åka till Stockholm och se one direction live på x factor. Jag är sjukt glad och så excited! :D

Men det får bli mobil bild nu eftersom min kamera är på laddning. Kanske kommer upp en ordentlig bild och vilka nagellack jag använt på lördag när jag kommer hem :)

onsdag 31 oktober 2012

13 Days of Halloween - Dag 13 Favorit Halloween godis.

Nu har vi kommit till allra sista dagen på denna challenge. Dagens tema är favorit Halloween godis.


Jag hade lite problem med detta eftersom jag inte är någon godis tjej precis, jag äter ju godis men det är inte ofta för när jag köper godis tar jag några bitar och glömmer bort resten. haha, jag funderade först på choklad eftersom det är det jag äter mest, men jag hade inte någon jätte bra choklad färg, haha. Men sen kom jag på en godis sort som jag äääälskar men typ bara köper när vi är i typ Tyskland eller nåt. SKITTLES.

Så idag är det en färgglad design, men det gillar jag! Även tekniken att måla varje färg i olika färgglada färger kallas för Skittle tekniken så det passa super.


Jag gjorde det lite enkelt och har bara gjort massa färgglada prickar på toppen på nageln som en lite twist på en fransk manikyr. Jag vet inte om det är så halloween aktigt men jag som älskar färgglatt är jätte nöjd. Den var även lätt att göra på höger hand också eftersom jag bara använt mig av en dotting tool. 

Kolla på min tumnagel! Den har varit jätte jobbig ett tag nu då jag fastnat i allt för där har varit en lite hack i den så jag orkade inte längre utan jag klippte av allt. Lite synd, och jobbigt.. hoppas den växer ut snabbt! 

Nagellack jag använt mig av -
Baslack - Isadora Second Nail
Röd - Claudia All Red
Orange - Isadora South Beach
Gul - China Glaze Sunshine Pop
Grön - Mavala Pistachio
Lila - Kicks Spring Lilac
Topplack - Seche Vite

Men detta var slutet på denna Halloween challenge. Och jag är förmodligen tillbaka med en ny design imorgon kväll då jag ska måla mina naglar inför en speciell sak som händer på fredag. Så kolla in då! :)


tisdag 30 oktober 2012

13 Days of Halloween - Dag 12 Skelett Naglar

Idag är det näst sista dagen på 13 Days of Halloween. Temat för idag är skelett.


Jag satt länge och funderade på vad jag skulle göra, men tillslut kom jag fram till att jag ville göra ett dödskalle eller vad man säger. Men jag tyckte det skulle nog se lite konstig ut om jag gjorde ett huvud på varje nagel så jag gjorde en accent dödskalle nagel och sedan passade jag på att pröva mitt nya OPI nagellack - The Living Daylight på dom andra naglarna. Det glittrar så fint :D

Råkade ta på topplacket lite förtidigt så att dödskallens öga blev lite konstig.

Nagellack jag använt -
Baslack - Isadora Second Nail
Svart - Depend Nr. 39
Vit - China Glaze White out
Glitter - OPI The Living Daylight
Topplack - Seche Vite 


13 Days of Halloween - 10-11 Varulv och Full måne Naglar

Det har varit lite paus här men jag har inte haft precis tid att göra halloween designen och sen gjorde jag naglar till en fototävling och lite annat.Jag var så sjukt dum att jag glömde ta foto på mina naglar innan jag tog av dom igen, men i alla fall jag gjorde varulvs naglarna igår och tog precis bort dom för att jag ska börja med dag 12. Men jag hade i alla fall tagit en bild igår när jag måla dom, innan topplacket så det ser lite konstig ut. Men jag gjorde en natt bild med massa träd som en mörk skog och sen på pekfingret har jag gjort typ en bergsklippa där det står en lite varulv om tjuter. Men sedan hade jag gjort andra handen med samma bakgrunds färg fast med vit grafiti nagellack för att då likna en full måne men detta har jag nu ingen bild på. 

Den var ändå sjukt misslyckad så att det gör inte så mycket att det blev så här i alla fall, haha. Men nu ska jag försöka mig på dag 12 - Skelett.  

Nagellack jag använt -

baslack - Isadora Second Nail
Blå - OPI Into the night
Svart - Depend nr. 39
topplack - seche vite