Elins Naglar: 2012-11-18

lördag 24 november 2012

Blommor med en splash of grenadine.

Här kommer en ny design! Woho, haha. Jag längtar lite efter våren och sommaren så därför fick det bli lite våriga blommiga naglar. Men jag är inte nöjd med dom men dom funkar väl. 
Och jag lyckades förstöra dom redan efter topplacket nästan hade torkat (se pekfingret).



Jag har även målat min kompis naglar igår kväll och bilder dom kom förmodligen imorgon, om jag inte väljer att lägga upp bilder på en design jag inte lagt upp som jag gjorde för nästan 2 veckor sedan. Men jag lovar att det kommer upp något imorgon. :)

Men tillbaka till mina blommiga naglar. Jag har använt mig av dotting tool men prickarna blev lite olika storlekar men jaja.
Nagellack jag använt mig av -

Baslack - Isadora Second Nail
Lila/Rosa - Essie - Splash of Grenadine
Vit - China Glaze - White Out
Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Topplack - Seche Vite 

Imorgon ska jag på julmarknad så jag funderar på att om jag ska göra någon juligt design inför det. :)

Sedan vill jag gärna tacka än en gång för över 1000 visningar, men jag får även lägga in att ni är ganska dåliga på att kommentera. Bara kommentera massor, vad ni tyckte om designen, något tips på att hur jag kan förändra den, tips på nya designer som ni vill jag ska göra, tekniker, steg för steg av designer. Vad som helst! Jag blir väldigt glad för varje kommentar.

Så vad tycker ni om min blommiga design? Är den i alla fall OK? Jag är ju som sagt inte nöjd med den. Hade en annan idé i huvudet. 

tisdag 20 november 2012

Bowling naglar

Lyckades bli sjuk igen vilket har gjort så att bloggen har varit lite bortglömd ett tag nu. Men nu är jag något sådära frisk igen och jag är tillbaka med en ny design. Jag målade dessa i söndags och tog precis fotot så dom är lite slitna, det blir att måla om dom imorgon eftersom jag är för trött just nu.

Men dom här naglarna gjorde jag inför att vi var och bowlade i söndags.


Det ska likna käglor och en accent nagel som ska vara ett klot.
Min lillebror lyckades förstöra mitt lillfinger genom att ta på den när den inte var torr. Om jag hade haft tid skulle jag målat om den vilket jag inte hade.

Nagellack jag använt mig av -
Baslack - Isadora Second Nail
Vit - China Glaze White Out
Röd - Claudia All Red
Vinröd glittrig - Gina Tricot Alexis
Svart - Depend nr. 39
Topplack - Seche Vite

Vill även passa på och tacka alla som kollat in här på bloggen, lyckats få över 1000 visningar :)