Elins Naglar: 2012-12-30

fredag 4 januari 2013

Nagellack från Sephora och Nails Inc.

Detta kommer vara det näst sida inlägget om mina nagellack jag köpt/fått julveckan. Dagens nagellack är från Sephora och Nails Inc.

Av dom här nagellacken har jag fått fyra av dom och en av dom har jag köpt själv. Färgen heter från vänster till höger - I'm a Rich Girl, Lime Cocktail, Curaçao, Catwalk Icon och Picnic in the Park. 

Dessa tre mini Nails Inc. nagellacken köpte jag på Sephora i ett tre pack. Färgerna heter från vänster till höger - Stratford, Abbey Road och Royal Opera Arcade. torsdag 3 januari 2013

Cupcake Naglar

Idag kör vi på naglar inspirerade av julklappar igen. Dagens design har jag fått från en kakburk jag fick.


Den är väldigt söt och jag som älskar cupcakes tyckte detta kunde bli en fin design.

Vilket det blev, enligt mig i alla fall. Jag kan inte sluta titta på mina naglar och jag mer och mer sugen på cupcakes varje gånger jag tittar på dom.


Jag försökte matcha fägerna så gott som jag kunde, men även om jag har ganska många nagellack har jag absolut inte alla färgerna. Eftersom jag använde mig av nästan den ljusaste gröna jag har till bakgrunden hade jag ingen till den gröna cupcakes så jag gjorde om den till en blå istället.

När jag målade alla svarta linjer tyckte jag att jag förstörde allt men på kakburken är det lite slarvigt gjorde så då gjorde jag också det lite slarvigt. Nu tycker jag det ser bra ut. Tror inte det skulle sett mycket bättre ut om jag försökte göra det perfekt.

Fattar inte varför jag är så röd under nageln på mitt pekfinger, undrar om det kan vara för att jag spela gitarr innan. Tycker jag inte är så röd när jag kollar själv. Måste vara blixten som får det se så rött ut.

Nagellacken jag använde mig av -


Baslack - Isadora -Second Nail
Grön - Sephora - Lime Cocktail 
Brun - OPI - You don't know Jacques!
Ljusbrun - H&M - Nude Dude
Blå - China Glaze - Kinetic Candy


Gul - Ciaté - Big Yellow Taxi 
Lila - H&M - Liberty Girl
Rosa - H&M - City
Ljusrosa- Gina Tricot - Candy FlossVit - China Glaze - White Out
Röd - Claudia - All Red
Svart - Isadora - Gothic Black
Topplack - Seche Vite

Vad tyckte ni om dagens design? Något ni skulle tänka er ha? Steg för steg tutorial? Någon design ni vill att jag ska göra? Frågor om något? Kommentera på bara! :)
onsdag 2 januari 2013

Nya nagellack från Ciaté och Essie.

Eftersom jag inte har någon ny design på gång just nu, även om det skulle behövas för dom ser lite slitna ut men det får vänta till imorgon, tänkte jag lägga upp lite nya nagellack jag fått i present nu kring jul.

Dom första jag tänkte visa upp var från Ciaté och dom har jag fått från min adventskalender från Ciaté.
Två av dom här nagellack går inte och få tag i nu utan kunde bara fås i adventskalendern. Dom två är dom två första från vänster. Namnet på nagellacken är -
v-h. Enchanted Rose, Magic Carpet, Fade to Greige, Mojito och så caviar pearls Sundance.


Det här är Essie - Leading Lady. Man kan nästan säga att det är typ Essie's frontman (frontpolish kanske) i deras vinter kollektion med just nu namnet - Leading Lady. Jag har testat detta lack lite fort men glömde så klart och ta bilder på det, men det var mycket mer täckande än vad jag trodde men för att få ett helt täckande måste man ta många lager, jag tog detta över vit baslack. 

Men detta var allt jag har att visa er idag, ni får kolla in imorgon för kanske en julklapps inspirerad design? Har inte riktigt bestämt mig än. Men en design kommer upp imorgon, kan jag lova er :) 

Tack för alla som tittat in här på bloggen, slog nääästa besöksrekord igår så det var jätte roligt. Några kommentarer har också kommit in, jätte trevligt. Fortsätt så så blir jag super glad. 

Men vad tyckte ni om dessa nagellack? Någon favorit bland dom? :)


tisdag 1 januari 2013

Gott nytt år!

Den här designen skulle egentligen komma upp igår men fick lite bråttom iväg så jag hann tyvärr inte det, men nu kommer det.

Mina nyårs naglar.
Jag börja med att måla fyrverkeri liknande saker på naglarna och sen så skrev jag bara 2013 över sedan.  Min lillebror lyckades ta på min nagel precis efter jag tagit på topplacket, jag försökte fixa det så gott som jag kunde.. 

Fyrverkeri på min tumme.

 Nagellacken jag använde (en hel del) -

Baslack - Isadora - Second Nail
Grönt - Mojito
Gul - Big Yellow Taxi
Orange/röd - Speed Dial


Blå - Sephora - Curaçao
Mörkare Grön- Sephora - Picnic in the park
Röd - Claudia - All Red
Lila - H&M - Lilac Plum


Rosa - H&M - Pink Preppy
Mörkblå - China Glaze - Up All Night
Vit - China Glaze - White Out
Topplack - Seche Vite

Såg även precis att jag kommit upp i 2000 visningar, helt otroligt. Önskar bara att jag fick lite flera kommentarer ibland! haha :)

Vad tyckte ni om mina nyårsnaglar? Steg för steg tutorial?  Kommentera!

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton och make the best of 2013!


söndag 30 december 2012

Nya Nagellack från H&M

Tänkte lägga upp lite nya nagellack som jag fått/köpt och det är en hel del så jag tänkte jag kan dela upp det i olika inlägg för att inte få ett super långt inlägg som ingen orkar läsa, haha. Så idag tänkte jag börja med att visa upp de som kommer från H&M.

Dessa flaskorna fick man i tre pack, med dom tre första i ett packet och dom andra tre i ett paket.
Färgerna är från vänster till höger - Lime, Clay, Torquise, Lilac Plum, Red Head och Pink Preppy.

Dessa två fick man tillsammans i ett duo paket. Jag använde dessa två på min kusin idag och det väldigt fint tillsammans så.
Färgerna heter från vänster till höger - City och Zoo.

Dom här nagellacken kom i 6 pack. 
Färgerna heter från vänster till höger - Purple Sparkle, Purple Potion, Nude Dude, Golden Days, Peacock Green och Metall Me.

Det var dom nagellacken från H&M som jag fått allihopa i födelsedagspresent och julklapp.

Hade ni någon favorit färg av några av dessa? Kommentera! :)