Elins Naglar: 2012-09-23

lördag 29 september 2012

Isadora - Oasis

Dags för den sista swatchen från dom lacken jag har från Isadoras kollektion - Jewels of the orient.

Ett brunt glitter lack. Först trodde jag den var typ svart grå när jag såg den i flaskan men var faktiskt positiv överraskad. Bra formula även här. Tagit 2 lager här också, för att det blir mycket bättre då och man slipper vnl.

Det jobbigaste med detta är att det är ett glitter lack. Sjukt jobbigt att få bort sen.. man har glitter över allt!

Men jag tyckte den var väldigt fin. Inte ett lack man använder för så mycket nail art kanske men det är nästan så fint för sig själv så jag kan nog gå med bara detta. Och jag går aldrig med enfärgade naglar! Det måste ju vara ett bra betyg.

Och nu vill jag avsluta dessa swatchar med att ursäkta för bilderna. Jag måla massa utanför och fick inte bort det ordentligt och fick spel. Så det fick bli som det blev.

fredag 28 september 2012

Isadora - Persian Princess

Andra swatchen från Isadoras kollektion - Jewels of the orient. Denna gången Persian Princess.


Ett lila shimmer lack. Även denna fin formula, lätt att applicera. Har här två lager på för att slippa vnl. 
Precis som alla isadora lack så är penseln väldigt bra, älskar deras wide brush.

Mitt favorit lack från kollektionen. Älskar allt som har med lila och göra!

torsdag 27 september 2012

Isadora - Paradise Green

Här kommer första swatchen på en av Isadora nagellacken från kollektionen Jewels of the orient.

ursäkta sjukt dålig bild. Orkade inte måla om och hålla på.

Paradise Green är en cream "blå" grön färg. Vet inte exakt vad jag tycker det är för färg ibland tycker jag den är grön, ibland blågrön och allt möjligt. Fin formula, har på bilden två lager på för att inte ha en vnl (visible nail line).  

Väldigt fin färg, en av mina favoriter från kollektionen. Har ju redan använt den i en nail art design (Autumn Spring).

onsdag 26 september 2012

Depend GelLack

Tänkte att jag skulle prata lite om Depends nya nyhet - GelLack.

Såg reklam för detta ett tag sen men eftersom det var allt jag hitta om det så valde jag att inte skriva om det just då. Men nu dök det upp här i min tidning igen och nu hitta jag lite mer information om det.


Det ska alltså vara lack som håller 2-3 veckor. Själv är detta inget för mig som målar naglarna varannan dag. Men för personer som vill ha målade naglar med inte orkar måla och hålla på hela tiden låter det super. Skulle dock vilja se hur det funka lite närmare och om det verkligen håller så länge som dom utlovar. 

För att kunna göra din egna GelLack lackningen behöver du ett startkit som kostar runt 469 :- alltså inte jätte billigt men detta ska ju var ett engångsköp då man får med LED-lampan som man behöver. Sedan kan man köpa dom andra sakerna som finns med i startkitet enskilt när de tar slut. 

Sedan har dom just nu 24 färger som kan användas till detta, vet inte om det kommer bli fler senare men de kan man väl hoppas på. Färgerna kostar 79 :- för 5 ml vilket är ganska dyrt för nagellack i den mängden. Men om det då håller så länge så ska man ju inte behöva så mycket så det får man ju tänka på när man köper det. 

GelLack ska släppas i Oktober på Åhlens och andra utvalda butiker. 

Någon som är sugen på att testa? :)

tisdag 25 september 2012

Autumn spring - Blommiga Naglar

Precis som titeln tar jag tillbaka våren, även om hösten är här, med blommiga naglar. Det är färggrant och fint. Inte jätte komplicerad och var perfekt nu när jag inte hade så mycket tid på mig att måla naglarna.


I denna designen har jag även använt mig av en av dom nya nagellacken som jag köpte igår. Jag har fixat swatchar på dom 3 nagellacken som kommer upp i slutet av veckan. Men Isadora lacket jag har använt mig av är det gröna - 733 Paradise Green från kollektionen Jewels of the orient. 

Nagellack som använts.

China Glaze - Kinectic Candy
Depend - uhm.. någon ljus rosa shimmer lack. Kan inte se numret.
OPI - Pompeii Purple
Isadora - Paradise Green
Topplack - OPI topcoat

Tutorial kan göras om önska det är bara att säga till! 

måndag 24 september 2012

Isadora x3

Gjorde ett nytt försökt med att hitta Isadora nagellack från Jewels of the Orient kollektion på Åhlens. Jag hitta dom men tyvärr var det ganska utsorterat men jag fick hem 3 av dom jag ville ha i alla fall.

Tänkte jag skulle swatcha dom senare. Men har inte tänkt ta av mina cheetah naglar än så jag kanske gör det imorgon. Sedan fixar jag nog dom som tidsinställda inlägg till helgen eftersom jag är borta från fre - sön så jag tänkte jag kan lägga upp en per dag kanske? Vi får se, men swatches kommer någon gång.


747. Oasis
733. Paradise Green
745. Persian Princesssöndag 23 september 2012

Cheetah naglar

Idag har jag gjort en cheetah design. Men för att göra den lite annorlunda bestämde jag mig för att lägga in en så kallad accent nail. Alltså att man gör en nagel som sticker ut. Som tex göra alla en färgade och en med mönster. Man kan se något liknande på min fishtail braid design som jag lagt upp innan här på bloggen. 

Jag har då valt att göra en nagel tvärtom från dom andra. Alltså använt basfärgen som prickar och den vita som jag har till prickarna som basfärg på en nagel. Bara för att göra det lite roligare.


Detta var vad jag kan tillägga en av dom första designen jag någonsin gjorde. Inte precis sådan här då men Cheetah mönstrad. Det var det som starta allt detta, mitt beroende till nagellack och nail art. Tror till och med jag såg det i en tysk tidning där dom lärde en hur man gjorde den. Får nästa jag får leta reda på den tidningen!

Nagellacken jag har använt är

Bas lack - Isadora Second Nai.
Claudia - White tip
China Glaze - Flyin' high
Depend - Någon svart. Vet inte numret på den.