Elins Naglar: 2012-12-02

lördag 8 december 2012

Andra Advent Naglar

Imorgon är det ju den andra advent som ni alla förmodligen vet. Men jag tänkte jag kunde göra någon design av ljusen som man använder sig av för att räkna ner till jul, så jag tänker göra något liknande dom nästa 2 veckorna också fast på något annat sätt.

Så det är 4 ljus, två tända och så ska det första vara lite kortare än dom andra, men vet inte om det blev det. haha. Vet inte hur många gånger jag har gjort om dom här för jag stötte till dom så många gånger. Bakgrunden är gjord av 3 olika nagellack. Bild på naglarna innan jag målade på ljusen finns längre ner.
Men nu är jag förbered för julpyssel imorgon. :)

Nagellack jag använt mig av -
Baslack - Isadora - Second Nail
Rosa - OPI - Your web or mine?
Vit - China Glaze - White Out
Svart - Isadora - Gothic Black
Grön - Viva la Diva - nr. 056
Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Guld - Gina Tricot - Gold
Topplack - Seche Vite
Sedan har jag även använt mig av Ciaté - Halo men mer om det kommer här nere. 

Jag ville ha extra glittriga naglar så även om Your web or mine? är ett shimmer lack så tog jag ett lager Ciaté Halo över som är ett holografiskt topplack. På bilden här ovan har jag tagit på det på alla förutom en - ringfingret. Vet inte om det syns så mycket men jag tycker det glittrar fint :) Sedan under allt har jag ett lager vit för att jag inte skulle slösa så mycket på den rosa eftersom jag bara har den i en 3,5 ml flaska. 

Och sedan går vi över till min ciaté adventskalender. Idag fick jag färgen Vintage vilket jag skulle vilja kalla en grå med lite gröna toner i. 

fredag 7 december 2012

Jag älskar Sephora

Direkt när jag sluta idag stack jag till Sephora även om det var 20 % på alla varor av Sephoras märke handla jag ändå för några hundralappar. Men jag sparade ju massa pengar om jag hade köpt allt någon annan gång ;) haha

Tänkte lägga upp lite vad jag köpt men jag börjar med min kalender - idag fick jag ett ljust rosa nagellack med namnet - Cutie Pie.

 Jag testa den här nagellacks removern första gången på Sephora i Paris i våras och det är otroligt smart. Jag tror även depend har något liknande. Men man stoppar i fingret i denna burken. I den finns det remover och en typ skumgummi/tvättsvamp aktig sak och sedan när man drar upp fingret är nagellacket borta. Jag har inte testat den sedan i våras då så jag lägger upp en ordentlig review av den när jag hunnit testa den mera.
 Sedan köpte jag även en nail buffer sak som alltså polerar nageln och gör den ordentlig glansig. Tycker det är smart för att ha fina naglar när man inte har tid att måla dom så ser dom ändå bra ut. :) Det tar även bort ojämheter på nageln tycker jag i allafall.
 5 av nagellacken jag köpte - satsa mer på att köpa olika glitter topplack för att med dom kan man göra alla nagellack otroligt fina. 
Namn på färgerna från vänster - twinkle twinkle, purple jewerly, red berrie smoothie, silver rain, samba in rio.
 Sedan hitta jag ett litet set med 5 nagellack där nagellacken blev lite billigare + 20% då. Sedan fick jag det sista på raden här under gratis. Tror det kanske kan vara för att jag köpte så många nagellack, haha.
Men namnen på lacken från vänster - det första har faktiskt inget namn, it-girl, electroshot, london sky, dinner for 2 och midnight crawl.

Vilken av färgerna var din favorit? :)
Imorgon kommer förmodlingen en ny design upp om jag hinner mellan allt bakande som ska ske här hemma hos oss. Men jag har en ide i huvudet jag tänkte göra imorgon. 

torsdag 6 december 2012

Rudolf Naglar

Här kommer jag med årets andra jul/vinter design. Idag har gjort några (skelögda) renar.

Tyckte dom blev ganska söta även om dom även är ganska misslyckade. Jag är inte den bästa att göra ögon, jag erkänner det. Men practice makes perfect! Jag var ju tvungen att göra rudolf också, lite som en accent nail. I denna designen har jag även använt mig av nagellacket som jag fick i min kalender idag. Jag har använt mig av två vita lack för bakgrunden, en vanlig och en lite shimmer aktig men ganska genomskinlig därav ett vitbas lack.

Nagellack jag använt mig av - 
Baslack - Isadora - Second Nail
Vitbaslack/ögonen - China Glaze - White Out
Vit shimmer lack - Ciaté - Angel Wings
Brun - OPI - You don't know Jacques
Mörkbrun (hornen och nosen) - OPI - You don't know Jacques blandat med några droppar Isadora - Gothic Black
Svart - Isadora - Gothic Black
Röd - Claudia - All Red

Sedan har min nagellack samling växt lite dom senaste två dagarna.


Två stycken Seche Vite dry fast top coat - Utsedd till världens bästa Topplack.
Ciaté - Cabaret (kalendern igår), Ciaté - Angel Wings (kalender idag även sedd här uppe i designen)
Sedan har jag två stycken nagellack, likadana, från Sephora - Moody Woman.

Sephora öppnande ju här i Malmö idag och jag lyckades hamna på gästlistan så jag var en av dom första 200 besökare och fick även en liten goodiebag. Tyvärr innehöll den inget nagellack. Butiken är jätte fin. Nagellack från OPI, deras egna märken, Sally Hansen och Nails Inc. 
Fram till den 16 december delar dom ut den här nagellacket - Moody Woman om du har med en voucher du kan hitta på deras svenska hemsida. Jag fick två för Mamma tog en också. Men nu fredag-söndag har dom 20 % på alla deras varor från deras egna märken. Jag sticker i alla fall dit imorgon igen för att samla på mig lite nagellack från deras egna kollektion, får ju passa på när det är rea! 

Har kommit på bästa iden till min nästa design som jag förmodligen gör på lördag. 
Men vad tycker ni om ni design? Är dom fina även om dom är lite skelögda? Skulle du kunna tänka dig ha den designen? Vill du ha steg-för-steg tutorial? Tips på någon design du skulle vilja se mig göra? Bara kommentera på! Blir så glad när jag får se att jag får någon kommentar. Så kommentera och gör min dag :)tisdag 4 december 2012

Splatter Naglar

Idag har jag testat en ny metod för splatter nails. Resultatet ser ni här under.
Det var mycket glittrigt så det var inte det lättaste att ta foto på. Men för att göra detta har jag använt mig en sådan lite sprayflaska man får med parfym tester. Jag rengjorde den sen hällde jag in några droppar nagellack och sedan lite nagellacksborttagning. Man ska egentligen ha nail polish thinner men det är inte något jag har men som står på min lista över saker jag vill ha. Sedan sprutar man bara på naglarna som man har tejpat runt innan om man inte vill ha nagellack på hela handen sedan.

Jag tänkte använda mig av lite juliga färger att spruta med så jag tog en grön och en glittrig röd. Men det visa sig att den röda bestod mer av glitter än färg så den blev inte så jätte bra. Men det blev ändå en häftig effekt.

Nagellack jag använt mig av -
baslack - Isadora Second Nail
Silver - Gina Tricot - Silver
Grönt - Isadora - Paradise Green
Röd/rosa - Gina Tricot - Alexis
Topplack Seche Vite

(Glöm inte bort att imorgon kan ni få Seche Vite för halva priset på KICKS) 

Sedan var det även en ny dag vilket betyder ett nytt nagellack från min kalender. Dagens lucka innehöll "Prom Queen". Detta är inte ett nagellack utan Caviar pärlor. Jag tyckte denna färg kombinationen var fin. Jag älskar lila! Nu ska jag bara hitta perfekta tillfället att pröva det. 


Den innehåller även små glitter paljetter.

Vad tyckte ni om dagens design? Något ni skulle kunna bära? Vill ni ha en steg för steg tutorial på hur jag gjort? Tips på några designer ni vill att jag ska göra? Det är bara att kommentera! Kommentera på! :)

måndag 3 december 2012

KICKS Nail Polish Corrector Pen

Idag tänkte jag prata lite om en produkt som jag använt mig av ett tag nu - KICKS Nail Polish Corrector Pen. 

Detta är alltså en penna som är fylld med nagellacks borttagning. Denna ska man använda sig av för att lätt kunna ta bort nagellack som kommit utanför på nageln. Detta ska vara ett lättare och snabbare sätt än att använda sig av t.ex. en tops eller en pensel som jag använde mig av innan. 

Denna kostar 60 kr på KICKS och man får även 3 extra tippar till den som man kan byta när den som sitter på blir smutsig. 

Vad tycker jag då om denna produkt? Den funkar som den ska, gör det mycket lättare att ta bort nagellacket som kommit utanför och skapa en snygg kant. Jag har någon gång tagit med mig den på bussen eller i bilen när jag inte haft tid att göra det innan och även om det kanska skumpa och höll på lite fick jag ändå ett snyggt resultat. 

Jag har själv inte bytat tipp än på min. Tippen blir lätt smustig efter bara några naglar men jag brukar försöka ta bort det med lite nagellacksborttagning och en bomullsrondell. Men det börjar bli lite konstig formade så man kanska ska byta den för att fortsätta få så bra resultat som möjligt. Men annars ser jag inget behov till att byta tippen. 

Men en ska jag tänker på är, när den tar slut.. ska man bara kasta den då och köpa en ny? Det blir ju ändå ganska dyrt tillslut. Så när denna är slut tänker jag nog försöka införskaffa mig en lite dyrare som man kan fylla på själv. OPI och Essie har jag i alla fall sett har det. Men dom kostar kanske 100 kr mer men man kan tjänar på det tillslut? 


Och idag är ju en ny dag och det betyder tid att öppna en ny lucka i min Ciaté adventskalender. 
Idag fick jag "Halo". Min första tanke när jag såg den var holografisk topplack. Jag googla lite på det och det visa sig att jag var rätt. Nu längtar jag tills jag kan pröva den. Tänk att man kan förvandla sitt favorit nagellack till ett holografisk lack?! :)

Jag ska även lägga till att jag hade lite fel information om Kicks julkalender. Du behöver inte vara medlem för att kunna köpa Seche Vite för halva priset på onsdag. Så det är bara att sticka dit och köpa det. Det är verkligen mitt favorit topplack!

Har ni själv prövat den här corrector pen? Vad tyckte du om den i så fall? Eller har du provat någon annat märke? Kommentera! 


söndag 2 december 2012

Let it snow. Snö Naglar

Första snön har kommit till Malmö och december är här så jag tänkte nu kan jag börja med vinter/jul designer. För att fira snön blev det lite snöiga naglar idag.


För att göra denna designen har jag börjat med blå basfärg, sedan en gradient med vit färg. Sedan rita jag snöflingor på alla naglar förutom en där jag målade en snögubbe istället som en accent nail. Var lite nervös först för jag var osäker på om snöflingorna skulle synas på grund av den vita gradient. Men jag tycker att resultatet blev bra ändå. På vänster hand har jag bara gjort gradient utan snöflingor. 

Nagellack jag använt -
Baslack - Isadora - Second Nail
Blå - China Glaze - Kinectic Candy
Vit - China Glaze - White Out
Svart - Isadora - Gothic Black
Vinröd - Ciaté -  Dangerous Affair 
Orange - Depend - vet ej nummert
Topplack - Seche Vite

Kan passa på att tips om att alla som är kicks medlemmar får på onsdag köpa Seche Vite för halva priset alltså 65 kr, max 2 per person. Om du inte är medlem kan du bli det om du är över 17 år, vet inte om det gäller att man blir det på onsdag eller om man måste bli det innan. Jag är glad att jag blev medlem för en vecka sen för jag kommer i alla fall köpa 2. 

Idag fick jag i min kalender Ciaté Dangerous Affair som jag använt mig av i denna designen. 

Vad tycker ni om designen? Något ni skulle tänka er ha på era naglar nu vintertid? Vill ni ha en riktig steg för steg tutorial? Kommentera!