Elins Naglar: 2013-02-10

fredag 15 februari 2013

Swatch - OPI You're such a Budapest

Idag har jag testat ett nytt lack från OPI's Euro Centrale kollektion som kom ut i butik i början i februari om jag inte har helt fel för mig.

När jag gick in på Åhlens igår på jakt efter gellack borttagning hade jag inte planerat att köpa ett nytt nagellack. Men detta var bara ett sådan så jag var tvungen att köpa det. Det var love at first sight. Sa att det var en alla hjärtans dags present till mig själv för att jag inte skulle känna mig mindre skyldig eftersom jag handlade ett OPI lack i helgen också.. 

Men av kollektionen är detta, Suzi’s Hungary AGAIN! (ett typ bubblegum rosa lack) och Can’t Find My Czechbook (ett ljus blått/grönt/turkost lack, en dröm!) mina favoriter. Precis dom färgerna jag vill bära denna vår. Hoppas jag blir stolta ägare av dom också inom en snar framtid.

Men tillbaka till You're such a Budapest. Det är ett ljust ljust lila med svagt shimmer, lite pastellaktig. Pastell känns som det kommer bli stort i vår, eller jag hoppas det i alla fall för I'm lovin' it. Bilderna gör inte lacket helt till rättvisa. Det är ljusare i verkligheten. 

Formulan på lacket var väl så där, efter två lager var det fortfarande ojämnt, ljusare fläckar och man såg penseldragen. Efter tredje blev det bättre, men det är fortfarande inte perfekt, kolla bara mitt ringfinger. 

Men detta kan vara något som jag kan överse bara för att färgen är perfekt. 

Förhoppningsvis kommer en design upp med detta lacket imorgon. Sen lovar jag att jag ska få upp dotting tool tutorial under helgen, har puttat fram det för länge nu. 


måndag 11 februari 2013

Silver heart design - Alla Hjärtans Dag Naglar

Dags för ännu en Alla Hjärtans dag design, denna gång en super enkel men väldigt fin enligt mig. 

Gjorde en annan design i helgen men dom blev inte så lyckade så jag valde att inte lägga upp dom här, måla dom hemma hos mormor och morfar så jag hade inte alla verktyg och sånt med mig. Så därför har det varit lite tomt här några dagar. 

Men tillbaka till dagens design. Basen gjorde jag utan några verktyg utan jag bara måla halva med rosa först eftersom den var ljusast och kunde lätt täckas över med rött om det inte blev helt rakt. Sedan tog jag bara rött på resten av halvan och höll tummarna på att det blev tillräckligt rakt för att inte se konstig ut.  

Sedan gjorde jag hjärtana med en dotting tool och sedan med en liten mindre gjorde jag prickar runt på ringfingret för att skapa en lite accent nagel. 


Tror nog denna designen skulle se sjukt bra ut matt också, får kanske pröva det. 

Nagellacken jag använt var inte så många men här är dom -

Notera att jag inte använt mig av ett baslack eftersom jag har Gellack under men jag rekommenderar er alla att ha det under.


Rosa - H&M - Preppy Pink
Röd - Claudia - All Red
Silver - Isadora - Silver Sparkle 
Topplack - Seche Vite

Har ni några frågor eller vill att jag ska göra en ordentlig tutorial till denna designen bara kommentera.
Hur man gör egna Dotting tools kommer förmodligen upp imorgon så kolla in då!