Elins Naglar: Hunger Games naglar

onsdag 26 december 2012

Hunger Games naglar

Jag hoppas att ni allihopa har haft en trevlig jul och att ni fått massa fina paket. Jag är tillbaka efter lite "julledigt". Jag tänkte nu när julen i över kan jag inte göra massa julnaglar längre, så sen kom jag på den fantastiska iden om att göra naglar inspirerade av mina julklappar. Får se hur länge jag orkar med det men jag tyckte det var lite roligt just nu. Det kommer nog ta ett tag (inte för att jag fick massa julklappar) men för det kommer lite annat i mellan som t.ex. nyår men det är ju något jag kan göra när som helst men jag har några julklappar som jag har lite idéer till. 

Men första julklappen jag har blivit inspirerad av är 'The Hunger Games' på DVD. 

Älskar filmen och älskar böckerna! Jag har länge velat göra en design med hunger games tema så nu såg jag detta som en chans till det.

Naglarna ska likna eld eftersom Katniss kallas för 'The girl on fire'. Så det blev en eld gradient på alla naglar förutom en som fick ha en mockingbird pin på sig. 


På accent naglen försökte jag jobba lite med skuggor och få lite djup i den men jag vet inte direkt om jag lyckades men jag målade lite gult lack över och sen toppa jag med lite guldigt över det . 

Nagellacken jag använt mig av -

Det fick bli en sådan här bild idag då jag har alla mina nya nagellack på mitt bord och har inte riktigt fått någon plats till dom. Har fått 37 nya nagellack inom den senaste veckan och av dom har jag köpt 4 av dom, haha.

Baslack - Isadora - Second Nail
Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Svart - Isadora - Gothic Black
Orange - Depend - nr. (vet ej)
Röd - Claudia - All Red 
Guld - Gina Tricot - Gold
Topplack - Seche Vite


Vad tycker ni om designen, något ni skulle kunna ha på era naglar? Tips på designer? Frågor? Bara kommentera på! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar