Elins Naglar: Pictorial - Blommiga naglar

onsdag 2 juli 2014

Pictorial - Blommiga naglar

Surprise surprise. Här är jag igen! Det har varit ett tag men förhoppningsvis kommer jag komma in i bloggandet och att måla naglarna igen. Det har varit ett tag, men nu är jag hemma från Texas för nu i alla fall. 

Tänkte börja min comeback med en request som någon kommenterade. Hon ville veta hur hon gjorde naglarna jag gjort i detta inlägget - HÄR. Det var ett tag sen jag gjorde dom naglarna så jag gjorde lite annorlunda nu för bättre resultat men jag hoppas det duger ändå. Det var dessutom ett tag sen jag lovade att göra en tuturial och jag ber om ursäkt för det - men bättre sent än aldrig eller hur?
Att göra blommiga naglar som dessa behövs egentligen inte mycket, inte mycket erfarenhet heller. Och jag ber även om ursäkt om mitt snygga (fula) handledsskydd jag har på de första bilderna.

Blommiga Naglar av Elins Naglar


Men alltså till dessa naglarna så gjorde jag en gradient bakgrund så jag visar hur jag gör dom också. Jag börjar alltid med ett baslack över naglarna för att skydda naglarna. Sedan när jag gör gradient så får man inte helt täckande lager när man målar, i alla fall så får inte jag det så jag börjar alltid med ett vitt baslager. 


Sedan tar du fram nagellack som oftast går i samma färg men olika toner, här har jag använt mig av 3 olika blåa nagellack. Sedan har man även en make up sponge. Dessa har jag köpt på ullared typ 10 kr för 100 stycken eller något.


Sedan målar du på dessa lacken på svampen i ordning efter hur tonerna går. Man får göra en hel del lager av färgen för svampen drar till sig en hel del av nagellacket.

Sedan är det bara att dutta på. Tänk på att man får en hel del av färgen utanför nageln också. Man kan om man vill tejpa runt nageln och smörja in med vaseline runt nageln ska också hjälpa. 


Något sånt här ska det väl se ut efteråt. Om ni inte tycker det ser jätte bra ut så tänk bara på att med ett topplack brukar det alltid se mycket bättre ut efteråt. 


Sen är det dags för blommorna. För dom krävs två olika toner av samma färg. Jag har valt rosa. Man börjar med den mörkare och en ändå ganska stor dotting tool. 


Sedan gör man lite "fläckar" på naglarna. jag brukar håla dom rätt så runda ändå men ändå inte. Som ni kan se på bilden under. 


Sedan tar man sin ljusare färg och en tunn nail art brush.


Sedan gör man lite mönster över dina "fläckar", nästan lite som C.


Sedan med en lite större pensel och ett grönt nagellack gör man sedan löven.


Här drar man bara lite blad liknande formar runt blommorna, jag brukar försöka med ungefär 2 per blomma men det är inte alltid det är möjligt.


På med topplack och sedan lite clean up så är du klar!

Ser nu efteråt att ljuset på dessa bilderna inte är det bästa, reflekterar på naglarna. Var länge sen jag tog bilder på naglar nu men det blir förmodligen bättre nästa gång. 

Men tack för att ni fortfarande kollar in här. Jag ser all min besök statistik och här ändå folk inne varje dag även om jag inte uppdaterat på ett tag. Men kolla in snart igen så ska jag få upp lite nytt till er. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar