Elins Naglar: St. Patricks Day Naglar

lördag 16 mars 2013

St. Patricks Day Naglar

Imorgon är det dags för Irlands nationaldag, också kallad St. Patricks Day. Dagen man alla ska bära grönt, annars har andra tillåtelse att nypa en läste jag precis på Internet här. Så det är nog bäst att bära grönt om ni inte vill bli nypna, haha. 

Jag var ju så klart tvungna att måla naglar för detta occasion (kommer inte på svenska ordet för det), efter att suttit och tittat på alla mina gröna nagellack som jag hade ställt upp framför mig kom jag fram till att jag inte ville ha bara grönt. Så då plocka jag fram massa andra, och det var ett helt helvete att få upp alla på hyllan igen ska jag berätta, efter ett tag kom jag på denna designen. 
Hoppas ni tycker om den!För att få en liten färgglad accent nagel så gjorde jag en nagel med en regnbågen, vilken jag fick göra om ett antal gånger och ändå missa jag en färg. Och i slutet av regnbågen är där ju så klart en kittel med guld i! Regnbågen gjorde jag med en smal striping pensel. Kittel gjorde jag med penseln i nagellacket för jag tänkte att jag kommer ändå täcka över en del med guld sen. Guldet gjorde jag med dotting tool. 


Resten av naglarna gjorde jag med att jag måla den ljusaste gröna jag hade som basfärg. Sen med två av mina mörkaste gröna börja jag göra massa klöver i alla olika former och storlekar. Lite misslyckade blev dom men så får det vara. Tummen fick en irländsk flagga på sig. Denna gjorde jag för hand med penseln i nagellacken.

Nagellacken jag använde -
Börja alltid med baslack.


Röd - Claudia - All Red
Orange - Ciaté - Speed Dial
Gul - Face Stockholm - Nr. 171
Grön - Ciaté - Mojito
Blå - Sephora - Curaçaro
Lila - H&M - Purple PortionGrön - Viva La Diva - Nr. 056 
Grön - Sephora - Picnic In The Park
Grön - Mavala - Pistachio


Topplack - Seche Vite
Blå - China Glaze - Kinetic Candy
Guld - Sephora - I'm a Rich Girl
Brun - OPI -You Don't Know Jacques
Vit - OPI - Alpine Snow


Hoppas ni tyckte om designen. Lämna gärna en kommentar om det är något du undrar eller bara vill säga hej eller whatever. haha. 

Men ha en fortsatt trevlig kväll allihopa.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar