Elins Naglar: Ikat naglar

torsdag 14 mars 2013

Ikat naglar

Kom hem med 2 nya nagellack i tisdags, det blev mina 2 andra favoriter från OPIs Euro Central kollektion - Can't Find My Czechbook och Suzi's Hungary Again. 

Jag visste direkt att jag ville göra en design med båda dom tillsammans och då kom jag på den här designen. Jag har gjort den innan, precis efter jag börjat bloggat men då med andra färger såklart. 

Ikat designen är lätt, och man ser inte om man gör den slarvigt eller ej. 


För att göra denna designen så början man med sin basfärg, jag har använt den turkos/blåa som basfärg. Sedan tar man och gör fläckar med nästa färg, jag tog då den rosa. Sedan efter det så tar man en annan färg, jag tog vit, och gör en liten "ojämn" fläck mitt i allt. Sen tar man en smal striping brush och med svart nagellack så gör man små streck runt hela fläcken. Sen gör man även en liten fläck i den innersta fläcken. Eftersom jag ville ha mer rosa la jag på rosa på den svarta, men det är frivilligt.

Nagellack jag använt är -


Börja med ett baslack. 
Blå/turkos - OPI - Can't Find My Czechbook
Rosa - OPI - Suzi's Hungary Again
Vit - OPI - Alpine Snow
Svart - Gothic Black

Sen har jag tagit Seche Vite Topplack men glömde fota det.

Jag har idag lagt till en bloglovin' knapp på sidan där ni kan följa min blogg. 

Then for all my non-swedish visiters, which I noticed I actually have a few from all over the world, I added a little Translate thingy which you can find here on the right side. It will help you translating the blog to whatever language you want. Hopefully you will check in here again sometime. 

Samma gäller alla andra, tack för att ni kollat in min blogg och hoppas ni tittar in igen!

Ps. En liten kommentar skulle betyda mycket.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar