Elins Naglar: Golden arrow - Guldiga Pil Naglar

fredag 22 mars 2013

Golden arrow - Guldiga Pil Naglar

Här kommer en lätt design, som jag gjort bara för att jag stukat handen och ville ha något som jag ändå kunde göra med en och en halv hand. Då blev det så här, och när ni kollar på bilderna kommer ni kanske tänka att jag är inte riktigt klok, till och med kanske tappat mitt färgsinne eller något. Men detta kommer jag ta upp i längre fram i inlägget. 


Först ber jag ursäkt om dåliga bilder på naglarna, inte så lätt att ta bra bilder när jag knappt kan böja handleden, haha.

Men den här designen gjorde jag genom att först måla alla naglar förutom ring- och lillfingret i vinrött. Guld på ringfingret för en accent nail. Sedan börja jag med att göra lilla triangeln längst ner och gjorde sedan små prickar över den för att veta var mina pilar skulle mötas. Pekfingret blev inte så himla bra med så får det vara. 

Jag tänker typ på Iron Man när jag ser dom, kanske bara jag? Och jag har aldrig sett filmen om han!Lillfingret har jag då gjort med en blå gradient, och nu undrar nog alla av er varför? Det ska jag svara på nu. Det finns en organisation som heter 'Mean Stinks', dom vill minska tjej-mot-tjej mobbingen. Då har dom en liten challenge som dom kallar Blue Pinky Challenge. Alltså att man ska måla sina lillfingrar blåa. Detta ska då representera att man gör en blue pinky swear över att man ska stå upp för mobbing och vad dem kallar 'gang up for good'. Tyckte detta var en bra ide och jag var genast på, tycker ni andra också ska hänga med. Mobbing är ett stort problem och om ingen tar tag i det kommer det bara bli värre, så stå upp för mobbing och gang up for good!


Nagellacken jag använt mig av är -

använda alltid baslack för att skydda naglarna.


Vinrött - Sephora - Red Berries Smoothie 
Guld - Sephora - I'm a rich girl
Blått/turkos - Ciaté - headliner
Blått/turkos (ljusare) - OPI - Can't find my Czechbook
Topplack - Seche Vite

1 kommentar :

  1. Stukat handen?... läckert mönster, gillar det! såg först lite konstigt ut med den blå lillfingernageln men förklaringen gav ju svar - bra idé, hade nappat på den om jag haft nåt blått nagellack...

    SvaraRadera