Elins Naglar: Alla Hjärtans Dag naglar - Cheetah Print

torsdag 7 februari 2013

Alla Hjärtans Dag naglar - Cheetah Print

Jag är tillbaka med ännu en Alla hjärtans dags design. Jag har så många idéer i huvudet just nu så förhoppningsvis kommer det en del designer till med Alla Hjärtans Dags tema. 

Det var meningen att jag skulle skicka in förra designen till OPI's tävling (kolla in den om du inte gjort det innan - du kan vinna liquid sand lacken! Kolla deras facebook sida - OPI Nagellack), men jag ångrade mig och gjorde en ny så denna designen innehåller också en del OPI lack. Men jag är mycket nöjdare med denna. 

Det är en twist på den klassiska cheetah print designen, också känd som min all time favorit design. Den är bara så otroligt enkel och det finns hur många sett som helst att göra den på. Alla färger funkar till den!

Denna designen blev ändå väldigt bra tycker jag. Den är kanske inte lika extrem alla hjärtans dag som dom andra jag gjort men den har ändå det i sig men det är också ett sätt att spicy upp cheetah print designen. 


Det jag har gjort är då att jag gjort den vanliga cheetha print designen men lagt in hjärtan i lila och rosa bland det brun svarta. Tyckte det gjorde det lite roligare. 


Allting är gjort med dotting tools i 3 olika storlekar. Tänkte att jag kanske skulle lägga upp lite hur man kan göra sina egna dotting tools med saker som man har hemma kanske imorgon. Det var så jag började göra mina designern, med saker jag hitta hemma. 



Nagellacken jag använde mig av är -


Jag har ju då redan vit under pågrund av gellacket, men annars rekommenderar jag att man börjar med ett vit baslack om man vill ha en sheer färg som bas för att man inte ska behöva ta femtio elva lager bara för att få det nåt sådära täckande.

Baslack - OPI's Natural Nail Base Coat
Ljusbrun / beige - Ciaté - Cookies and Cream
Rosa - OPI - Pompeii Purple
Lila - OPI - Can't Let Go (liquid sand lack som även är sjukt snygg när man lägger till topplack)


Brun - OPI - You Don't Jacques
Svart - Isadora - Gothic Black
Topplack - Seche Vite

Hoppas ni tyckte om designen, och har ni några frågor är det bara att lämna en kommentar så ska jag försöka hjälpa er så gott jag kan.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar