Elins Naglar: Blommor med en splash of grenadine.

lördag 24 november 2012

Blommor med en splash of grenadine.

Här kommer en ny design! Woho, haha. Jag längtar lite efter våren och sommaren så därför fick det bli lite våriga blommiga naglar. Men jag är inte nöjd med dom men dom funkar väl. 
Och jag lyckades förstöra dom redan efter topplacket nästan hade torkat (se pekfingret).Jag har även målat min kompis naglar igår kväll och bilder dom kom förmodligen imorgon, om jag inte väljer att lägga upp bilder på en design jag inte lagt upp som jag gjorde för nästan 2 veckor sedan. Men jag lovar att det kommer upp något imorgon. :)

Men tillbaka till mina blommiga naglar. Jag har använt mig av dotting tool men prickarna blev lite olika storlekar men jaja.
Nagellack jag använt mig av -

Baslack - Isadora Second Nail
Lila/Rosa - Essie - Splash of Grenadine
Vit - China Glaze - White Out
Gul - China Glaze - Sunshine Pop
Topplack - Seche Vite 

Imorgon ska jag på julmarknad så jag funderar på att om jag ska göra någon juligt design inför det. :)

Sedan vill jag gärna tacka än en gång för över 1000 visningar, men jag får även lägga in att ni är ganska dåliga på att kommentera. Bara kommentera massor, vad ni tyckte om designen, något tips på att hur jag kan förändra den, tips på nya designer som ni vill jag ska göra, tekniker, steg för steg av designer. Vad som helst! Jag blir väldigt glad för varje kommentar.

Så vad tycker ni om min blommiga design? Är den i alla fall OK? Jag är ju som sagt inte nöjd med den. Hade en annan idé i huvudet. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar